Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trade Block Yardım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ben cypherda oynuyorum gecen gece baska bir account alıp o accounta 50 gb falan gecirdim. o karakterde hic dupe item yok sadece gb var ve ertesi gün *The character is blocked for trading* işte anladığınız gibi trade block yedim... Bu block açılırmı sizce yada açılması için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj tarihi:
said:
abudant, 09 Kasım 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
beyler ben cypherda oynuyorum gecen gece baska bir account alıp o accounta 50 gb falan gecirdim. o karakterde hic dupe item yok sadece gb var ve ertesi gün *The character is blocked for trading* işte anladığınız gibi trade block yedim... Bu block açılırmı sizce yada açılması için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

hoca 50 gb de , abartmışın biraz , çok sıkı geçirmişin yannız
, arakdaşta 40 gb ye yakın vardı açıldı trade block adamın
açılabilir ,bişi olmaz sanırım dert etme[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
Valla 2 günden beri böyle hiç bir itemim silinmedi... yani karakterde dupe itemde yok. sadece trade block yedim... biri sağlam bi laf etse tamam diyecemde. açılmıyacaksa boşuna kasmıyım kendimi
Mesaj tarihi:
açılıyo ne olursa olsun bizim arklar uygunsuz işlerden yedi trade block ama en fazla 1 hafta içinde açıldı hiç terettüt etmeyin açılır yane bazılarının 4 5 gün baziların 1 2 hafta belli olmuyor ![signature][hline]BEYAZ PATİLER
Mesaj tarihi:
iyi de bunu bize söylemen ne fayda edecek. Günah mi cikarticaksin
2 sey olacak

1- trade block kalkacak muhtemelen bir miktar esyan ve GB silinecek

2- temelli ban yiyeceksin[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
RuneLaFey, 09 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
iyi de bunu bize söylemen ne fayda edecek. Günah mi cikarticaksin
2 sey olacak

1- trade block kalkacak muhtemelen bir miktar esyan ve GB silinecek

2- temelli ban yiyeceksin

ben dedimki karakter 1 level. yeni açılmış karakter hiç item yok sadece gb var... hiç biride dupe değil zaten dupedende anlamıyorum.... belki bileniniz vardır açılırmı diye sordum sadece. neden ban yiyeyim bişey yapmadımki
Mesaj tarihi:
pffffffffff yeni char actin banka olarak oraya attin 50+ GB ve dupe degil. Madem charina bu kadar güveniyorsun neden ikinci bir char acma geregi duydun ?

cok gördük banka charlar. Ben sahsen o tür charlarin direk silinmesi taraftariyim[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
merak etme açılır trade block ama en az 10 en fazla 20 gün arasında bişe yde açılıo bizim ark ın charında chyper da 53 gb 7 tane +6 dark vane 2 tane +8 shard wardı trade block yedi 14 gün sonra açıldı hiç bir item gitmemiş ama dupe kontrolu yapılınca sadece gb ler ve dark vane ler kaldı biliosunuz forgotten itemleri silinmio o yüzden
Mesaj tarihi:
said:
TrolL, 09 Kasım 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
merak etme açılır trade block ama en az 10 en fazla 20 gün arasında bişe yde açılıo bizim ark ın charında chyper da 53 gb 7 tane +6 dark vane 2 tane +8 shard wardı trade block yedi 14 gün sonra açıldı hiç bir item gitmemiş ama dupe kontrolu yapılınca sadece gb ler ve dark vane ler kaldı biliosunuz forgotten itemleri silinmio o yüzden

aga bende hiç item yok sadece 3,5 sayfa falan gb var 50-60 gb ye yakın işte. tüm itemlerimi sattım bu kadar para etti. yani karakterde ne item var ne başka bişey sadece gb var ve trade block yedim. olay bundan ibaret
Mesaj tarihi:
said:
RuneLaFey, 09 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
pffffffffff yeni char actin banka olarak oraya attin 50+ GB ve dupe degil. Madem charina bu kadar güveniyorsun neden ikinci bir char acma geregi duydun ?

cok gördük banka charlar. Ben sahsen o tür charlarin direk silinmesi taraftariyim

cünkü karkaterini satıcaktı

sütten cıkmıs ak kaşık bey.
Mesaj tarihi:
Bugün ilgileniyolar şu an sorunlarla aresteysen

pm for;
_biff_
nycris::

bu nycris biraz tandıık geldi ama neyse...[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....

Ke Sucks
  • Yeni Oluştur...