KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TaLkative, 09 Kasım 2005 20:26 tarihinde demiş ki: kimbupislik Come orc ben seni lvl 60 yapıcam :D Kas plssss[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler genelde orcların ıtemler gıtmıs herlahde bı bılgınız warmı?[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki: ben konustum talkatıve ama adam sallamıyo bıle NYchrıs le fılanda konustum shardım gıttı dıye adam gayet normal dıyo delı ettı walla ya!! Kanka Chris'in nin itemlerde gitmiş o nasıl oluyor :D Ya isilion nasıL yazılıyor :S Ondan çıkan RoL bile silinmiş sanırım Bakmışlar boss droplarına kaç tane IB çıkmış ona göre İtem silmişLer sanırım :S Forazzininde IN si gitmiş :/[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 az once +6 completelerimi sattım ama sundrieste gb yok ben böle patchin içine edeyim bishey diil trade den sonra 3 dk içinde gateden de gecemioz ben bu paraları kasaya koycam ama ya inn hostess ben cıktıktan sonra dupelerse ve ben banlınırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Silver Barlar Dolu benim kasada hhahahahash[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahandas .. ölü adamın üzerindeki 30+1 stone of life tan 30 u silinmiş.. şakamın len sen ... never fear, noob is here.[signature][hline]-------------------- |^^^^^^^^^^^^ .|| |synergy was here!. __||'""|""___, | ________________ l | |__|__|__|) (@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kanka su ıse bak ya gm bıde not gecmıstı _bıff_ ve NYchris ile beraber calısıyoruz onlara pm atabılırsınız dıye way ag NYchrıs e de yazık olmus:D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Virgin_Mary, 09 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bence bunlar ters bir şekilde İLİŞKİYE girmişler :D kimin eli kimin götünde belli diil sende haklısın walla :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Chris'in bildigim kadari ile shell pauldron'u , Dag Def helmeti silindi birde gecen CSW den clana kalan parayi da silmisler. KeLLy , APONH'un da muthis zarari var. Yani hic adam ayirtetmeden ne var ne yok ucurmuslar. Lakin söylenenler cok dogru. CZ'nin dengesi yerine geldi. Anormal nerden geldigi belli olmayan bi ton mage simdi kayboldu gitti. CZ'de hedehodo_tr vs gibi düne kadar adi bilinmeyen ama 3 gün öncesine kadar 5-6'sar adam alan tipler kayboldular. Bugun DD taktigimda dibime kadar 2 Sin girdigi halde staff ile dalip kasabildim. Anormal dmg gelmedi. Olmasi gereken oluyor . Umarim simdi daha keyifli hale gelir. Ve bir sekilde yeni dupe yolu bulunmaz.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence bunları kanıtlayıp GM i kovdurmamız lazım yoksa daha neleri neleri kaybetcez anarşist gordum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Virgin_Mary, 09 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: virgin sen complateleri satisa cikarmissin ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence [Bu mesaj KaKsi tarafından 09 Kasım 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: Virgin_Mary, 09 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: sende haklısın walla :D alan warsa 50 mil indrim yapılır :D [Bu mesaj KaKsi tarafından 09 Kasım 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ne yapalım olan oldu neyse kaldıgımız yerden dewam ama acaba daha ne kadar maradonda takılıcam:( bıktım su pazardan ya![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 SELLING +6 COMPLETE ROBE PAD GLOVES AND HELMET lutfen gold barla gelin nakit i koycak yer yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ya ne yapalım olan oldu neyse kaldıgımız yerden dewam ama acaba daha ne kadar maradonda takılıcam:( bıktım su pazardan ya! pazardan sorumlu devlet bakanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Virgin_Mary, 09 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ya ne yapalım olan oldu neyse kaldıgımız yerden dewam ama acaba daha ne kadar maradonda takılıcam:( bıktım su pazardan ya! pazardan sorumlu devlet bakanı :) walla ya omrumuz pazarda gecıyo he:D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dm spotlari dolmaya basladi :D herkez drop pesinde parasi kalmayan DM'e kosuyor . 1 saat kadar DM yaptik Spot deli gibi doluydu.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 DM lerde dupce die bagırsaydın spot da bosalsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 BUYING GOLD BAR PAYING 101 MILLION PM ME FAST cok para war ne pok yicezz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 SELLING LVL 61 ROGUE PM ME FAST::::::::: :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice Durum:Cıplak NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Giga +4 Warrior Chitin +6 Bot & Gaunlet :-o[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hi.... u there? how much ur char ? can i see him? aq cvp versene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :/[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Virgin_Mary, 09 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: hi.... u there? how much ur char ? can i see him? aq cvp versene :P ares ıstermısın bıras cıplak ama :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice Durum:Cıplak NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 biizm ark char arıo o yuzden sordum ama zaten internet sitesinde şifre falan deişmio ama ne kadar istio? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar