Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu adam bize ..... gecmeye mi calısıo yoksa ..... mı geçio :D bence bunu duzeltmek lazım _biff_ is here wipe out start ( kafiye uymadı ama uysada koydum uymasada :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biff is Gay :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence ben o biffiin ...... sını ...... im ne bu ya dupe olmayan shell +7 lerim gitmiş kendi ellerimle upladımo kadrda mirage yakmıstım +7 olsunlar die ben o biffi bi yakalarsam ke kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler elle dupe temizligi yok bunu anlayin. Yani adamlar charlari acip teker teker bakip . mhmm bunda ne varmis su dur sileyim olayi yok . Dikkat ederseniz genelde ayni tip seyler gitmis. Shell +7 pauldronlar Chitin +7 Shieldlar ( 5 tane tanidigimin CS +7 si yok ) vs. vs. tamami ile otomasyon bir wipe bu :s kurunun yaninda yasta yandi iste.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: RuneLaFey, 09 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: beyler elle dupe temizligi yok bunu anlayin. Yani adamlar charlari acip teker teker bakip . mhmm bunda ne varmis su dur sileyim olayi yok . Dikkat ederseniz genelde ayni tip seyler gitmis. Shell +7 pauldronlar Chitin +7 Shieldlar ( 5 tane tanidigimin CS +7 si yok ) vs. vs. tamami ile otomasyon bir wipe bu :s kurunun yaninda yasta yandi iste. zate tek tek baqsalar 1 hafta içinde anca sadece yeni patch geldi ve sadece 10 k içinde oldu charım roll back olmuş şekilde lunfersona atılmış gördüm sundriesten aldığım potLar bile dupe çıktı :D silinmiş hepsi :s[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw olacak ısmı gm bandrollu +8 sharım gıtmıs ben daha ne dıyeyım. neymıs no fear bıff ıs here!! allah belasını versın onun!!!!!![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Bakalım kolluk ne zaman yanıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben bu wipe ı da biffi de tööbe tööbe aazımı açılacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 demek potlar bıle dupe cıktı he lol yanı kelımenın tek anlamıyla LOL!! :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Bakalım kolluk ne zaman yanıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ::uKYo:: Banned kosp yapiyodu :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 a.K mun Sundries i Bile dupeci banLayın Lan zuahzauhzauzazhgdasdd :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamam ya ben yarın bıffe solerım onuda banlar artık potda alamayız :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: RuneLaFey, 09 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: beyler elle dupe temizligi yok bunu anlayin. Yani adamlar charlari acip teker teker bakip . mhmm bunda ne varmis su dur sileyim olayi yok . Dikkat ederseniz genelde ayni tip seyler gitmis. Shell +7 pauldronlar Chitin +7 Shieldlar ( 5 tane tanidigimin CS +7 si yok ) vs. vs. tamami ile otomasyon bir wipe bu :s kurunun yaninda yasta yandi iste. tmm aynı tip sheyler silindi belki ama moradonda adam aglıodu ya +8 maulum gitti ben onu bulcandan cıkardım ne dupu die ya buna ne dieceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pot alcak hatta tlp olucak paramı var :P 17 k istiyor[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya nakit 15 mil wardı o bile gitmiş bide human basede volcanic rock cıktı vee o.ç nin biri 30 aş bastı ve taş alamıyorum biff,gm,admin...vs benle dupe polemigine girmeyin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Allahtan ben para ayırmıstım 3 mılyarcık:P onunla ıdare edıcezz bakalım ne almamıza yetıcek![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Allahtan ben para ayırmıstım 3 mılyarcık:P onunla ıdare edıcezz bakalım ne almamıza yetıcek! ya kardesim seninde derdine bak ama yiyosa git onları bozdur bakayım bi daha gb nasıl alacaksın sundriesten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TaLkative, 09 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: a.K mun Sundries i Bile dupeci banLayın Lan zuahzauhzauzazhgdasdd :D kanka iste banlayim :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bzt bzt Ayıptır söylemesi dikkatli olun. Aposlarda dupe yapıyormuş. Aposlardan düşen 15 tane +1 salamender silindi :-)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KaKsi, 09 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: bzt bzt Ayıptır söylemesi dikkatli olun. Aposlarda dupe yapıyormuş. Aposlardan düşen 15 tane +1 salamender silindi :-) zuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KaKsi, 09 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: bzt bzt Ayıptır söylemesi dikkatli olun. Aposlarda dupe yapıyormuş. Aposlardan düşen 15 tane +1 salamender silindi :-) oda biseymi ac adam +6 str takilari bile silmis Apostan cikan :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Zate tüm bossLarı dupelemişLer çıkan itemler (N) konuşan varmı bu ...................... Gmiyle :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sen merak etme kardesım ben onada bı cozum bulurum:D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Pişmamisin ? zuhahahaha[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben konustum talkatıve ama adam sallamıyo bıle NYchrıs le fılanda konustum shardım gıttı dıye adam gayet normal dıyo delı ettı walla ya!![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kimbupislik Come orc ben seni lvl 60 yapıcam :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar