Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu adam bize ..... gecmeye mi calısıo yoksa ..... mı geçio :D bence bunu duzeltmek lazım _biff_ is here wipe out start ( kafiye uymadı ama uysada koydum uymasada :) )
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biff is Gay :D[signature][hline]n00b
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence ben o biffiin ...... sını ...... im ne bu ya dupe olmayan shell +7 lerim gitmiş kendi ellerimle upladımo kadrda mirage yakmıstım +7 olsunlar die ben o biffi bi yakalarsam ke kalkar
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler elle dupe temizligi yok bunu anlayin. Yani adamlar charlari acip teker teker bakip . mhmm bunda ne varmis su dur sileyim olayi yok . Dikkat ederseniz genelde ayni tip seyler gitmis. Shell +7 pauldronlar Chitin +7 Shieldlar ( 5 tane tanidigimin CS +7 si yok ) vs. vs. tamami ile otomasyon bir wipe bu :s kurunun yaninda yasta yandi iste.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: RuneLaFey, 09 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: beyler elle dupe temizligi yok bunu anlayin. Yani adamlar charlari acip teker teker bakip . mhmm bunda ne varmis su dur sileyim olayi yok . Dikkat ederseniz genelde ayni tip seyler gitmis. Shell +7 pauldronlar Chitin +7 Shieldlar ( 5 tane tanidigimin CS +7 si yok ) vs. vs. tamami ile otomasyon bir wipe bu :s kurunun yaninda yasta yandi iste. zate tek tek baqsalar 1 hafta içinde anca sadece yeni patch geldi ve sadece 10 k içinde oldu charım roll back olmuş şekilde lunfersona atılmış gördüm sundriesten aldığım potLar bile dupe çıktı :D silinmiş hepsi :s[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw olacak ısmı gm bandrollu +8 sharım gıtmıs ben daha ne dıyeyım. neymıs no fear bıff ıs here!! allah belasını versın onun!!!!!![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Bakalım kolluk ne zaman yanıcak :D
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben bu wipe ı da biffi de tööbe tööbe aazımı açılacak :D
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 demek potlar bıle dupe cıktı he lol yanı kelımenın tek anlamıyla LOL!! :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Bakalım kolluk ne zaman yanıcak :D
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ::uKYo:: Banned kosp yapiyodu :D[signature][hline]n00b
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 a.K mun Sundries i Bile dupeci banLayın Lan zuahzauhzauzazhgdasdd :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamam ya ben yarın bıffe solerım onuda banlar artık potda alamayız :D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:(
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: RuneLaFey, 09 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: beyler elle dupe temizligi yok bunu anlayin. Yani adamlar charlari acip teker teker bakip . mhmm bunda ne varmis su dur sileyim olayi yok . Dikkat ederseniz genelde ayni tip seyler gitmis. Shell +7 pauldronlar Chitin +7 Shieldlar ( 5 tane tanidigimin CS +7 si yok ) vs. vs. tamami ile otomasyon bir wipe bu :s kurunun yaninda yasta yandi iste. tmm aynı tip sheyler silindi belki ama moradonda adam aglıodu ya +8 maulum gitti ben onu bulcandan cıkardım ne dupu die ya buna ne dieceksiniz :D
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pot alcak hatta tlp olucak paramı var :P 17 k istiyor[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya nakit 15 mil wardı o bile gitmiş bide human basede volcanic rock cıktı vee o.ç nin biri 30 aş bastı ve taş alamıyorum biff,gm,admin...vs benle dupe polemigine girmeyin !!!
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Allahtan ben para ayırmıstım 3 mılyarcık:P onunla ıdare edıcezz bakalım ne almamıza yetıcek![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:(
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Allahtan ben para ayırmıstım 3 mılyarcık:P onunla ıdare edıcezz bakalım ne almamıza yetıcek! ya kardesim seninde derdine bak ama yiyosa git onları bozdur bakayım bi daha gb nasıl alacaksın sundriesten :D
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TaLkative, 09 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: a.K mun Sundries i Bile dupeci banLayın Lan zuahzauhzauzazhgdasdd :D kanka iste banlayim :D[signature][hline]n00b
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bzt bzt Ayıptır söylemesi dikkatli olun. Aposlarda dupe yapıyormuş. Aposlardan düşen 15 tane +1 salamender silindi :-)[signature][hline]Alterac & Oriole
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KaKsi, 09 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: bzt bzt Ayıptır söylemesi dikkatli olun. Aposlarda dupe yapıyormuş. Aposlardan düşen 15 tane +1 salamender silindi :-) zuahahah
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KaKsi, 09 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: bzt bzt Ayıptır söylemesi dikkatli olun. Aposlarda dupe yapıyormuş. Aposlardan düşen 15 tane +1 salamender silindi :-) oda biseymi ac adam +6 str takilari bile silmis Apostan cikan :D[signature][hline]n00b
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Zate tüm bossLarı dupelemişLer çıkan itemler (N) konuşan varmı bu ...................... Gmiyle :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sen merak etme kardesım ben onada bı cozum bulurum:D[signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:(
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Pişmamisin ? zuhahahaha[signature][hline]n00b
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben konustum talkatıve ama adam sallamıyo bıle NYchrıs le fılanda konustum shardım gıttı dıye adam gayet normal dıyo delı ettı walla ya!![signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Biff yaktın beni be:(
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kimbupislik Come orc ben seni lvl 60 yapıcam :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k
Öne çıkan mesajlar