Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmiyorumm

HitokiriBattousa

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle selam ben Gothic_Angel tanırsınız yada tanımazsınız dün gece biraz dozunu kaçırmam sonucu banlandım ama olsun kısmet..
Sabah malikle biraz eğlenelim dedik sevgilisi rolünü oynadık hoş karşılayın yada karşılamayın sizin takdiriniz..
Gelelim yazmak istediklerime..
Ama önce belirteyim başım felaket derecede ağrıyor ve yorgunluk var üstümde yazılar karışık olursa özür dilerim şimdiden...

Evet 2 hafta öncesinde uğursuz bir cumartesi günü saat 13:00 civarları resmi maça çıktım maç güzel geçti yendik aldık 3 puanı ... Maç sonunda kavga çıktı polisler müdahele etti felan neyse kazasız belasız geçti (!) sanıyordum ki ertesi gün dizlerimde oluşan yaraların enfeksyion kaparak iltihaplandığını ve yürüyemez hale geldiğimi gördüm doktora gittim gerekli işlemler yapıldı fln sonra 2 gün sonra liflerde zedelenme olduğu ortaya çıktı ama büyük bir sorun yoktu sadece şişmiş ve acıyordu neyse Allah'a şükür geçti..
Dün akşamüstü Büyükbabam ve Anneanne'mi Bulgaristan'a yolcu ettik 1 aylığına her ay gelicekler 2-3 gün tekrar...
Beraber büyüdüğüm insanlar hepsi belki annem-babamdan daha çok seviyorum geçirirken yengem-kardeşim-teyzem fln ağladılar bense niye ağlıyorsunuz gelicekler diye teselli ettim ki benimde içimden ağlamak geliyordu ama yapamadım bir türlü...
Bu sene derslerim fena bir halde düşüşe uğradı 5 sınavdan 1 88 gerisi 0-1 herneyse önemi yok okulun(!) yani benim için herşeyin okumakla olduğunu biliyorum ki hiç kasmayın kendinizi yokkk kardeş olur mu diye evet olur görüyoruz bizimkiler okumamışta nolmuş ? Şirket kurmuşlar herşey yolunda Allah'a şükür zira Şirket'in başına da ben geçicem zamanı geldiğinde...
4 Aydır kanka olduğum kızdan hoşlanıyordum 1 hafta önce anlattım oda biraz zaman ver dedi tamam dedim sonra olumlu yanıtı aldım ki bugün bir çağrı bile atmadı olsun...
1,5-2 haftadır raporluyum okula gitmiyorum ki gitmekte istemiyorum belki büyümenin verdiği başkaldırış bu bilmiyorum ama ben eski Orkun olmak istiyorum o ortaokulda daha çocuklukla-gençlik arasında sıkışan sorumlulukları az olan en azından okula gitmek için sebebi olan Orkun (! gelicem buraya şimdi)
Üst kata çıkıp çay eşliğinde dizi-film izleyen Dayısıyla Sabahlara kadar birşeyler yapıp 5,30da pastaneye poğaça almaya inen Orkun olmak istiyorum..
Gelelim okula gitmemek istememenin sebebinee ;
Ailemin zoru ile istemediğim okula gönderildim Lise-2 deyim..

BURSA ERKEK LİSESi !!!! Türkiye'nin en iyi okullarından birisiymiş...Tamam olabilir ama OSS hayali olanlar için iyi benim gibi OSS yi şartlamamış iyi yada kötü bilemiyorum insanar için boşa geçen 3 sene demek...
Ordan menzun olunca ne bir üniversiteye girebilicem nede bir meslek hakkında bilgim olucak.
Ayrıca sınıflarda hiç kız yok...ERKEK LİSESİ ya ondan !
Nolcak demeyin çok fark ediyor hertarafında iğrenç iğrenç espriler yapan küfür eden TİP bile demicem yaratıklar olduğu için ölmek istiyorum sınıfta ne ders dinleyebiliyorm nede okula gitmek istiyorum...
Neyse eninde sonund ya kendimi attırıcam yada tekrar bu konuyu açıcam artık yeter bunaldım....
Ailevi problemlerde varda burda paylaşmamın pek doğru olmıyacağı kanaatindeyim..
Neyse gelecek için hayallerim var iyi güzel ama her geçen gün biraz daha tozla kaplanıyor o hayaller yerini baş ağrısı ve bunalıma bırakıyor kendimi iyi hissetmek için dizi seyrediyorum ama dahada beter oluyorum...
Acaba nolucak 1,5 sene sonunda okul bitince....Okuluma şükretmiyeceğim kesin ve aileme de çalışkan olmadığımı bile bile sırf ismi için o okula gönderdiler hayatımla oynadılar/oynuyorlar...
NABIYIM sizce :(

Uzun oldu ama içimi döktüm...
Teşekkürler....[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Sosyal ağlarda paylaş

Gelecek için bir hedefim olması için okuduğum okulda olmamam lazım o okul zaradan başka birşey vermiyor...
Ne biliyim bir meslek lisesi olsa ufak bir maaşla okulum bitince çalışmaya başlardım ama olmuyo işte benim için OLMAYAN sınav için hayatımı yıkıyorlar haberleri yok...[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Sosyal ağlarda paylaş

o okuldan kaydini aldir
acil...
bunlari ailenede anlat
anyalisla karsilamazlarsa gitme okula
veya git 2.ci donem baska bi okula aldir kaydini
ole iste
allah kolaylik versin[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

Okulumu değiştiremiyorum değil istesem disiplin yer okuldan tastikname ile uzaklaştırırım ama yanlış birşey yapcağımı biliyorum o yüzden yapmıyorum...
Annemle geçen senede konuştum hiçbirşey demedi...
Müsait bir zamanda güzel güzel konuşucam en olmadı bilimum kuralsızlık yapıp atılırım...
Sonuçta ERKEK LİSESİ ismi için bütün hayatımı riske atamam..
Ayrıca mevcut okulumun avantajını da kullanabilirim OSS için ama temelim zayıf Mat.'ten çakmıyorum dersler kabus geliyor çünkü sevdiğim bir okul ve ortamda değilim...
Çalış Dershane kas diceksin kasamam... Sürekli antremana gidiyorum.[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Sosyal ağlarda paylaş

ya sıkma canını ya warya max 5 yıl sonra
aaa eskiden paticik die bi forum vardi
oraya bole vs vs yazmistim
HZUEHAURHDSJFJDKSLJGLFDK
diceksin zaten bu memlekette
ya topcu ya popcu olcan :D
ole iste sıkma sen canını[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

@Anelor

Zaten futbolcuyum abi ama ona güvenipte bazı şeyleri yapmak saçma ....
Bir sakatlık yada herhangi bir hastalık anında bitirir o olayı..
Ben garantiye almak istiyorum okula mutlu gitmek istiyorum ve menzun olunca boşuna 5+3+3 sene okumuş olmak istemiyorum bir meslek sahibi olup para kazanmak istiyorum...[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Sosyal ağlarda paylaş

ya baktin olmuyo tamam mi
bole git okula dalga gec sohbetini yap
tadini cikar gir sinifa
''AMUNUZA GORUM LAEAÖNZ HUAEHAKFDJS''
die bagir rahatla
yani erkek lisesi hepimiz olucez
die dusunme biraz pozitif ol
ha diosanki yeter artik git bi
psikologa veya rehberlik servisine yardim iste
ailenle konussunlar[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...