ZeweX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 2.el ipodumu satiyorum tertemiz 4GB(1000 Şarkı) Resimlerini görmek isteyenler mesaj atabilir.. Fiyat:250YTL (pazarlik söz konusu degildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 150 dolara sıfır var 5 gb baba.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ?? 150$[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Abi zannedersem bu aletin 5gb lıgı yok 512 ve 1 gb lık shuffleları var sonra 4 ve 6 gb ayni tipte var,sonra 30 ve 60 olarak gidiyor...benim makine cok temiz 0 dan farki yok..resimleri gormek isteyenler pmden mesaj atmasi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar