Ati Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arkada$lar KAblo dan sonunda ADSL e geçiyorum eve wireless modem aldim peder dizüstünde eternet ile girio bende wireless kart aldim fakat bi türlü GAteWay alamiyorum :( Modem Linksys karti linksys yardimci olabilir misiniz??[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 notebook access point i göruyo mu ??[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hmmm gzl bi soru bilmiyorum pek de anlamam bu i$lerden ama notbook ethernet den alio ip yi yani kablo cektik modemden...[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamamda sorun wireless ta diosun wireless kartı takınca notebookta kullandığın program access pointi algılıyormu ??[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar