OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Merhaba arkadaşlar.Ben şimdi bi harita yapmak istiyorum.Bunun için World Editor.exe yi çalıştırıyorum.Fakat crack istermiş gibi bana bu hatayı veriyor; En son patch olarak buradan Frozen Throne 1.20a indirdim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline] Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sizi soyle alsak; http://forum.paticik.com/area.php?id=119 Malum burasi wow bolumu warcraft forumu ustteki linkte.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arama yapmıştımda genellikle harita yapımını buraya yazmışlar.O yüzden bende buraya yazdım.Neyse tmm.Orada da açayım konu...[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 can sen o indirdigin sadece oyunu guncelliyo editörü güncellemedigi icin bole hata veriyo[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar