Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Selam bu wow daki 2. ayım ve account'u normal her ay çekilecek diye ayarlayarak açtım ve bu ay parayı çekme günü geldi ve çekmedi (!) oyuna girmeye çalışınca you have used your pre-paid time fln filan diyor..ben pre-paid açmadım neden bölye diyor bu 1.. 2.si ise wow-europe.com dan account management dan düzelteyim diyorum sayfa açılmıyor ve çıkan not..>"The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later." Bu Ne ya neden down bu ne zmn çalışcak bellimi kafayı yicem o_O[signature][hline]Shinar-Tauren Shaman-Haumarush [Bu mesaj Alfheim tarafından 09 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 O prepaid mesajı düşündüğün gibi değil,önceki ödemenin günü bitti ve senden yeni ödeme bekliyorsa o mesajı veriyor. Belli ki bi hata veya sorundan ötürü para çekilememiş. O service unavailable olayı da bi dert,beklemekten başka yapabileceğin birşey yok... Blizzard işte.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar