Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Selamlar, Uğraşıp kendim yapmayı isterdim ama zaman konusunda gerçekten çok kısıtlıyım. O yüzden mecburen yardım istemekteyim. Javascript ile uğraşmayalı epey oldu. O yüzden karışmış durumdayım epeyce. HaberTurk.Com ve Haber7.Com'daki menünün hemen onun sağında ortada bulunan, manşetlerin bulunduğu -haber başlığının üstüne gelince solunca resim, haber başlığı ve haber özetinin çıktığı- script'e ihtiyacım var. msn'den kafama vura vura anlatmak isteyenler için msn : [email protected] Rahan nerdesin ? Böhü ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 haberturk.com dakine baktım, view->source yaparsan nası yapıldıgını ordan rahatça görebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gayet kolay aslında, içeriğini değiştirmek istediğin tagına önce bir isim ya da id vermen lazım ki ileride onu çağırabilesin. yazı1 dedik mesela. yanda da yazılar var, onların onmouseover eventine bir fonksiyon yazman gerek. link olduğunu varsayıyorum o linklerin link şeklinde tanımlamasını yapmalısın. şimdi burada belirttiğimiz changeframe fonksiyonunu tamamlayacağız. head tagları içine diyoruz. yaptığımız iş önceden idsini frame yaptığımız yeri buluyor ve içeriğini fonksiyonun parametresine eşitliyor. yani bu örnekte abc yapıyor önceden yazı1 olan yeri. aynı şekilde sen biraz geliştirip yazı yerine img tagları arasında resim vs göstertebilirsin. hatta son günlerin gözde tekniği AJAX kullanarak linkte tıklandığında oradaki resmin güncellenmesini (bütün sayfa yenilenmeden) sağlayabilirsin.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eh işin içine resim vs girince daha kompleks bişi gibi gelmişti ama basitmiş oldukça. Birde 4 satırlık bişi çözemez bunu diyerekten yazmıştım ama oluyormuş. Gavur yapıyor canım :) Teşekkür ederim çözümler için.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 önemli değil, ben de JSnin web sayfası programlamada ne kadar önemli ve gerekli olduğunu yeni öğrendim :) çok işe yarıyormuş meğer..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar