Daniel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Türk Telekom, dün Telekominikasyon Kurumu'na yaptığı başvuruyla 256 Kbps hızında limitsiz ADSL'i tekrar yeni abonelerin kullanımına sunmaya hazırlanıyor. 512 Kbps hızındaki ADSL kullanımının müşterileri için daha avantajlı bir seçenek "Bizim Türk Telekomünikasyon Kurumu'na yaptığımız bu başvuru geri adım olarak değerlendirilmemeli. Eğer Türk Telekomünikasyon Kurumu piyasadan kaldırılan 256 Kbps hızındaki limitsiz ADSL’in kullanımını tekrar onaylarsa bu yeni abonelerden gelen taleplerin yoğunluğundandır. Bizim hedefimiz yeni abonelere limitli ADSL kullanımını teşvik etmekti. 256 Kbps hızından 512 Kbps hızına geçerken, talep ve tepki olursa tekrar 49 YTL’lik limitsiz ADSL’i yeni abonelerin kullanımına sunarız, dedik. Bugün baktığımızda 49 YTL’lik 256 Kbps limitsiz ADSL için yoğun talep var. Bizde Türk Telekomünikasyon Kurumuna başvurumuzu yaptık. Sanıyorum iki gün içerisinde onlardan olumlu bir cevap gelir. Eğer onay çıkarsa önümüzdeki haftadan itibaren yeni ADSL aboneleri limitsiz 256 Kbps hızındaki ADSL’i 49 YTL’ye tercih edebilecekler’ dedi. LİMİTLİ 512 KALACAK: 1.5 milyon ADSL abonesinin büyük tepki gösterdiği ADSL yeni dönem tarifeleriyle ilgili olarak yeni uygulamanın kullanıcılar tarafından yanlış algılamalara sebep olduğuna da değinen Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, ‘Eğer yeni tarife Türk Telekomünikasyon Kurulu tarafından onaylanırsa bu sadece 256 Kbps hızında limitsiz yeni abone olmak isteyen müşterileri ilgilendirecek. 512’ye geçiş yapan limitli kullanıcılar yine 512 Kbps hızıyla internete bağlanacak. Diğer seçeneklere hiç dokunmayacağız’ dedi. FİYAT KABUL EDİLEBİLİR: ‘Hard Ware Mania’ bilişim formu öncülüğünde mail zincirleri oluşturan aboneler Türkiye’deki ADSL ücret politikasına da büyük tepki gösteriyordu. Telekom internet tarifelerinin yurtdışıyla karşılaştırıldığı zaman çok fazla fiyat farkı bulunmadığını savunan Mehmet Ekinalan, ‘Yurtdışı internet bağlantı ücretiyle Türkiye’deki ADSL bağlantı fiyatları arasında çok fark bulunmuyor. Telekom’un uyguladığı fiyat tarifesi Türkiye için kabul edilebilir seviyede’ dedi. HÜRRİYET[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel [Bu mesaj Daniel tarafından 08 Kasım 2005 07:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 limitsiz e teşvik miş lan allahsızlar hala para peşindeler[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya abi bunlarda bi öyle bi böyle iyice şaşırttılar bizi bişi yapıyorsanız yapın artık deli etmeyin adamı alacam kablo net o olacak mühehehehe[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ADSL is dansöz mod.. *! yandan! sagdan! kıvır*[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 limitsizi 512 ye çıkarıp fiyatı 49 ytlde tutmadıktan snra...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: _AvengeR_, 08 Kasım 2005 11:06 tarihinde demiş ki: limitsizi 512 ye çıkarıp fiyatı 49 ytlde tutmadıktan snra... katılıyorum... abi madem öğle hepsini 2 ye katlamaları gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 neyse bunada şükür[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu telekom gerizekalı , 3 gb çok büyük bir kotaymış gibi utanmadan ntv çıkıp konuşuyor.Senin verdiğin bağlantı bi günde 4 gb cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e salak işte. o programa bi kullanıcı olarak da beni çıkarsalar varya rezil ederdim onları ayda en az 20 gb dl yapıyom lan.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yemedi tabi döndüler hemen sözler tutulmadı ama neyse ki beteri de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 deli olucam. 256 limitsizimi bırakıp 512 6gb limitliye geçtim. ama 30kBps yi geçemiyorum. bu nasıl bi 512? benim 54-55 lerde seyrediyor olmam gerekmiyomu?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bence bu duzenlemerli yapn adamalar daha internete nasıl giriliyo bilmiyor[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dandik telekom.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bunlarda SOE gibi sadece para para para[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sesimiz az çıktı ah bir yürüyüş yapıp koyabilsek siyah çelenk kapılarına..[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Cermy, 08 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: deli olucam. 256 limitsizimi bırakıp 512 6gb limitliye geçtim. ama 30kBps yi geçemiyorum. bu nasıl bi 512? benim 54-55 lerde seyrediyor olmam gerekmiyomu? bizde 512 ye geçtik baglandıgında 384 ile baglandıgını gosteriyor usbi modem sende de boyle bişe olmuş olabilir 512 ye kadar ifadesinden yola çıkarsak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben (üsküdar) ve ark (avcılar) da 54-55 K cok rahat goruyoruz dl lerde ... ancak zopa telekom elındekı bant genıslıgını belki bolgesel olarak dagıtmıssa ne bılım adsl abonesının cok oldugu bı yerdeysen (kadıkoy) az bw dusuyor olabilir ... genede sacma tabi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şu kotalının fiyatlandırma mantığını dahayla çözemedim. 256'lık limitsiz bir bağlantı ideal koşullarda 1 ayda 83GB veri çekebilir ve bunun da ücreti 49 milyon. Basit bir doğru orantı yaparsak 29 milyona 48-49GB veri çekebilmeniz gerekir ama sunulan hizmet 3-5GB. 5 desek 10'da 1'i. 10 desek 5'de 1'i. Direk doğru orantı çekiyorum zira başka gideri yok ve eş bağlantılar kotlı ile kotasız. Ha birde hız arttırımına gidildi kotalılarda, hıza en çok ihtiyaç duyan ADSL aboneleridir kotalılar, siz bilmezsiniz. :-P 3GB veri 512 bağlantı ile 22-23 saatte inebiliyor artık. Hadi 48 saat olsun bol kepçe. Kalan 28 gün modeminize bakıp çekirdek yersiniz artık. Ya Telekom çok zeki, ya da halkımız aptal.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o kadarda degıl yaw ındırebılır ama pekcok net kullanıcısı power user degıl ... nette ya surf yapıyolar , ya gunden gunu 3-5 forum sıtesıne takılıp maillerine bakıyolar yada online oyun falan oynuyolar ... direkt DL ye abanılmayan bir net bağlantısı aylık 1 gb nin az uzerinde dl yapıyo (gunde 10-12 saat) ... bende oyle en azından bıraz dl vs ıle olayı harmanlayıp aylık 2.8-3.0 aralıgına sıkıstırıyorum yanı dl sız kotalı dsl de mantıklı bır cozum suankı opsıyolar arasında ... ha kotalı kavramı mantıklımı tabiki değil ancak var olan sartlar arasında kotalı da ıyı bır cozum ... bu arada 256 K sınırsız adsl obenerli toplam kullanıcıları 1000 de 7 sını olusturuyomus ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Delucian 512 bağlantı ile kotayı 23 saatte doldurma örneğini kotalı internetin hıza ne kadar ihtiyacı olur sorusuna örnek olsun diye verdim. 3-5GB'ın yeterli olacağı kullanıcılar elbette olacaktır. Lakin onda da oransal sapkınlık var. Kotalı kullananın ödemesi gereken meblağ 5GB için 2-3 YTL olmalı.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mehmet Ekinalan esasen şöyle söylemiş: "Aycell i batırdım ama TT de milleti soyma fırsatını bırakmam" 49 milyona sınırsız 256 adsl i kaldırmaya niyetlenen Mehmet Ekinalan gelen tepkiler sonucunda yaptığı açıkmada "Biz yatırım yapmadan daha cok nasıl soyarız koyunlarımızı diye düşünüyorduk, zaten soymaktaydıkta. Kotalı adsl diye abuk bir uygulama getirdik baktık ki bir kısmı bağladık şimdide limitsizleri kazıklamaya kalktık ama patladık. Zaten Türkiye ye limitsiz internet fazla limitli de her şey var, indirmeyi versinler efendim" dedi. Adsl aboneleri kendisine hizmet almaya hakları olduğunu yaşam giderleri Türkiye'nin 5-10 katı olan avrupa ülkelerindeki bağlantı hızı/fiyat oranına dikkat çekerek kendisine şöyle yanıt verdi:"Ekinalan beyin altındaki araba da gereksiz, toplu taşıma neyine yetmiyor aylık akbil kullansın, kotalı kotalı trafiğe çıksın":) (Benim için ulaşım ne kadar değerli ve önemliyse internet ondan çok daha değerli ve önemlidir) [Bu mesaj Gallant tarafından 09 Kasım 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 telekom sux[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hadi hep birlikte; *!Telekom'a kafam girsin vol. Hede hödöö* [signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 09 Kasım 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yeter abi kopalım artık su adsl nın yakasından :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Spastik abi bunlar hiç bişeyi düşünmekten acizler millet neden basvurdu 256 lara 512 olucak dıye 512 olmadı mıllet adsl aldı şey gibi kaldı ortada millet ne kadar spastik embesil bi kurum bu telekom ya.[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar