Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar şifremi deiştircem ama nası yapıldığını anlatır ya da link verebirimi?... Şimdiden saolun :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen
sedron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 internet sitesi açıldığında yapabilirsin ama orayla alakalı bi sürü spekülasyon var ben tırsıyom şu sıra
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya ben siteye girebiliyorum.... Sende girmek için.... Tıkırdat Seri No : 4B5681FC906EC0B8 İşiniz Bitince Programı Kapatın Neti Kastırıyor Acayip Şekilde ALINTIDIR.[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 UpUpUpUp...çok iyi Uplarım[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende serial no yu arıodum iyi oldu :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: JoeyRamone, 09 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bende serial no yu arıodum iyi oldu :D :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty...
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aha isim değişti :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ii de site normaldede açık zaten ben giriyorum fakat şifre değiştirme kısmı yoq bunun ile girince açılıyormu ?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şifre deiştirme kısmına sağ tıklayıp yeni pencerede açarsan uyarıyı veriyor ama tamam diyince geçiyor :) Tabi hala düzeltmedilerse...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hayır o Link yok şifre değiştirme Linki gözükmüyor :S
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: JoeyRamone, 09 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: aha isim değişti :D Keşke bi daha deiştirebilsem çok zevkliymiş :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty...
Öne çıkan mesajlar