Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar şifremi deiştircem ama nası yapıldığını anlatır ya da link verebirimi?... Şimdiden saolun :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 internet sitesi açıldığında yapabilirsin ama orayla alakalı bi sürü spekülasyon var ben tırsıyom şu sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya ben siteye girebiliyorum.... Sende girmek için.... Tıkırdat Seri No : 4B5681FC906EC0B8 İşiniz Bitince Programı Kapatın Neti Kastırıyor Acayip Şekilde ALINTIDIR.[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 UpUpUpUp...çok iyi Uplarım[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende serial no yu arıodum iyi oldu :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: JoeyRamone, 09 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bende serial no yu arıodum iyi oldu :D :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aha isim değişti :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ii de site normaldede açık zaten ben giriyorum fakat şifre değiştirme kısmı yoq bunun ile girince açılıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şifre deiştirme kısmına sağ tıklayıp yeni pencerede açarsan uyarıyı veriyor ama tamam diyince geçiyor :) Tabi hala düzeltmedilerse...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hayır o Link yok şifre değiştirme Linki gözükmüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: JoeyRamone, 09 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: aha isim değişti :D Keşke bi daha deiştirebilsem çok zevkliymiş :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar