Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Training Point

kfg

Öne çıkan mesajlar

Oyunda en fazla ne kadar training point yapılabilir ?

Şu anda benim kullandığım skillerin ve pet için pasif skill lerin en yüksek level larının hepsi 509 training point istiyor :)... Bu imkansızdır herhalde ama en çok ne kadar olabilir ? Bir de loyalty level atlaması ve normal level atlamasının dışında training point kazanmasını sağlayan bir şey var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben su anda lvl 25 im yeni bi pet temelediğimde sıfır değil -7 talent pointte oluyor yanımda gezdikce talentler geliyor, galiba frendy olması ve atladığı lvl sayısı etkili bu talent pointte ;) benim lvl 25 kedide 4 tane rank 3 büyü var ve trainorun verdiği herbişeyi aldığım halde (armor, resist, stamina) best friendim olduundan 29 talent puan fazlalığım var[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, benim bildiğim kadarıyla Level 60 bir pet'in training point'i 300. Böyle olunca da pet'i train ederken bazı seçimler yapmamız gerekiyor. Pet'e herşeyi öğretemiyoruz. Aynı bizim talent'larda seçim yaptığımız gibi.

Aşağıdaki linkde güzel bir tool var. Bu tool ile Pet'inizin training point'lerini hesaplayabilirsiniz.

Pet Training Calculator[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

Level 28 Tauren Hunter, EU Emerald Dream - KAN
Level 28 Pet, Needles Cougar - KAN
Level 23 Pet, Humar The Pridelord - KAN

---------------------------------------------
My Honor is my Life

[Bu mesaj remat_lightstone tarafından 09 Kasım 2005 10:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tüm petlerin level 60 olup, loyalty seviyesi 6'ya ulaşınca erişeceği max traning pointi 300'dür.

biliyorum, "barim BM hunter'da training point miktarı arttırılsa be" diyesi geliyor insanın.

katılıyorum.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 09 Kasım 2005 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...