blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 abiler ya buoyunda hani adam kiralıoın sora kamyona faln alıon ya sora adama nası lisans faln alıp çalıştırıosun biri yazarsa çok sevincem
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 öehh ne oyundu be, müzikleri bile kulağımda çınlıyo şu an. bulsam da oynasam. hoş, gta: sa potansiyel bi hardtruck oyunu gerçi. yine de o müzikte kokpit kamerasıyla direksiyon başında olmak, off. *gaza gelir*
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Çok güzel bir oyundu ama Bug'tan oynanmaz bir hal alırdı
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sanki bizim arkadaş o oyunu ekranının tepesine dantelli küçük bir örtü, köşesine tesbih koyup sadece atlet ve pijamayla oynuyordu havaya girmek için. diye hatırlıyorum ama başka bir kamyon oyunu da olabilir d:
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bunu oynarkan sanırım cücüktüm, bug'un ne olduğunu bile bilmeden daha çok zevk alıyodum galiba :)
Öne çıkan mesajlar