De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya ben bir sarki ariyorum.Adi what s that yada what s up olabilir.cok hareketli bir sarki.Biraz eski olabilir.Tam olarak bilmiyorum.Eger izlediyseniz charlies angles ta bir sahnede vardi.Hani yeni eve tasinirken,kutulari fln tasirken 1 sarki caliyo.Orda 3kiz sarkiyla birlikte oynuyolar.Eger biliyosaniz sarkiyi kimin soyledigini ve tam adini soylerseniz sevinirim...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Level 49 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bilen yok mu koskoca paticikte yav??[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Level 49 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 four non-blondes diye bi grubun what's up diye bi parçası var ama bilemicem istediğin o mu[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar