heso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Oyunu yüklüyorum her şey tamam oyunu başlattıgımda bu sorun çıkıyo karşıma [spo1=ss][/spo][signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aşağıda virtual cd hide dan hide all virtual drives dedikten sonra programı kapaman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aga kapadım şimdi başka bişiy dio kafayı yicem bi daha bakarsan sewinirim [spo1=ss2][/spo][signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aynı sorunu bende yasıorum yapamadım ole bakıorum cd'ye delircem :([signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende deli oldum 2 gündür. saçma bişiy keşke 6 cd alsaydımda dvd almasaydım en azından böle uğraşmazdık pof[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yapan varsa bi zahmet yazsın kaldık ortada walla....[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 buldum ben clonecd warmı sende? warsa uninstall et onu çalışıyor :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok bende clone cd abi bi anlatırverde yapalım bizde :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o zaman virtuel cd-dvd programın warsa sil. ben o çıkan hatayı googleda aratmak aklıma geldi :P orda hemen bi forum cıktı ordan clonecd yi kaldır çalışır diodu elemanın biri uninstall ettim restart attım makineye girdim oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaptım ama olmadı nası olcak bu ya deamon tools'u sildim ama olmadı[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar