Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkınızı Ağaca Kazıyın

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
SoulCube, 05 Kasım 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
Bak Zopik imalı imalı cevaplar vererek beni ve diğer bu şekilde düşünenlere bu şekilde cevap verme.
Sen kendi kendini germişsin SoulCube. Yalaka değilseniz öyle olduğunuzu düşünmeyin. Düşünüyorsanız var demekki birşey. O kadar art niyetli değilim. Var arada bir sipsi ona dedim. İster alının ister alınmayın.

Birde deyyus değilim. Heh.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi kendimi germedim
yalakalık yapanlar deyince doğal olarak ben davionu savunduğum bi konuda ettiğin laf bana da gelmiş oluyor
yaram yok gocunmuyorum da merak etme.sadece söylediğin laf direk bana da gelmiş oluyor.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 05 Kasım 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
TW'lerden biri şu alakasız mesajları silerse sevinirim.

Eleştri mesajlarını kastediyorsan isteyen istediği kadar hakaret etmeden eleştirebilir.[signature][hline]-Gerçek efsane topik!
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
-El es mi compañero del alma,
-Nos encenderemos por siempre..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne siz beni anlarsınız nede ben sizi. Benim internet ortamına , paticik'e yada diğer forum ortamlarına bakış açım farklı sizin bakış açınız farklı. Ne siz benimkini değiştirebilirsiniz nede ben sizinkini.

Siz burada aile gibiyiz diosunuz ama kusra bakmayın benim ailem var gerçek hayatta. Ben buraya sizin gibi bir aile ortamına dahil olmak için girmiyorum. Girerkende burası aileye mahsustur denen bir yazı göremedim. Birileri Türkiye'yi yönetmekle paticiği yönetmeyi aynı kefeye koymuş bişey diyemicem o arkadaşa.

Eleştiriye açık bir insanım ama doğru ve düzgün bir şekilde yapılan eleştirilere. Ama "Höytt lan çok mesaj atıyorsun" "Yeter Artık DUR!!!" gibi yazılara yada bana laf sokup prim yapmaya (zaten paticikte prim yapmak nedir ne işe yarar onuda anlayamadım) kasar bir şekilde yapılan salakça eleştirilere kusura bakmayın ama açık değilim. O yüzdende öyle yapılan eleştirileri tabiri caizse tınlamıyorum.

He siz burda 7/24 takılıp burayı aileniz ve eviniz gibi görüyorsanız bişey diyemem ama ben burayı öyle bi yer olarak görmüyorum. Ve o yüzden dikkat ederseniz topic açarken bile yorum yapmadan sadece linki verir giderim.Hatta hiçbişey hakkında yorum yapmak istemiyorum ama zorla yaptıranlar oluyor. Genelde susmayı tercih ediyorum ama bazen öle seviyesiz eleştiriler oluyorki mecbur cevap vermek zorunda kalıyorum.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 05 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
said:
zamo, 05 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Çok kötü bir site.Beğenmedim.

Beğenmek zorunda değilsin. Sen beğencen diede yollamadım.

Yalnız bu gayet normal eleştriye bile yanlış üslupla cevap vermişsin.Yoksa daha da sade bi eleştri tarzı mı var bizim bilmediğimiz? Eleştriye saygı duymak buysa ben de şurdan atlarım.

*Atlar.*[signature][hline]-Gerçek efsane topik!
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
-El es mi compañero del alma,
-Nos encenderemos por siempre..
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz bu adamın nıe bu kadar ustune gıdıyorsunuz ??? hadı bırı begenmedım bunu dedı bırıde senın ıcın vermedım bu topıgı dedı hadı ıkısı tartısıyor sıze ne oluyor ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu forumdan bir cok kisiyle tanistim gerçek hayatdada arkadas oldum onlar benim için bu sanal ortamdada deger taşıyorlar insanin kendine koydugu bir takma isim yada herhangi birsey beni germez bir çok kişi mmpoglerede sanal hayat diyor 2 yildir SWG oynuyorum tüm HUN guildi benim birer agbeyim vede ablam ben onlara deger veriyorum gercek hayatdada oyundada tabi Davion senin düşüncen bu yönde olmuyabilir ona birşey demem ama benim icin bu insanlar 100101 lerden ibaret degil bu kişileri sanal olarak görebilirsin ama bu fikrini kendine sakla örnegin ben bu lafa çok alındım sonuçta başkalarını incitiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
sanalda da agaç katliyamı var
--------------------------------------------------------------------------------
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 07 Kasım 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
konuyla ilgili bi şey demicem hiç sanal manal enteresan şeyler bunlar...
@fixxer: alıntı yapmak için tuş var mesajların üstünde bi onu kullan be abim

ahahaha yeni bişi oğrendim şimdi 40 yıl kölenmi olacam senin müheheheheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

yeri gelmişken söyleyeyim. davion'un "her bulduğum şeyi paticik'te paylaşmalıyım" tutumu beni rahatsız ediyor. bu daha önce de başkaları tarafından yapıldı ve lüzumsuz tartışmalardan ve hatalı, araştırılmadan açılmış başlıklardan daha öteye gitmiyor.

zira ben foruma girdiğimde popeye'ın her seferinde "ohaa" dedirten başlıklarını, bone'un "vay be" dedirten bilgi paylaşımlarını görmek istiyorum.

gerçi benim düşüncem ne kadar önemli, o da ayrı bir tartışma konusu.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...