SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 güzel bi nick yaz banlamasınlar müdür.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: SoulCube, 05 Kasım 2005 21:01 tarihinde demiş ki: Bak Zopik imalı imalı cevaplar vererek beni ve diğer bu şekilde düşünenlere bu şekilde cevap verme.Sen kendi kendini germişsin SoulCube. Yalaka değilseniz öyle olduğunuzu düşünmeyin. Düşünüyorsanız var demekki birşey. O kadar art niyetli değilim. Var arada bir sipsi ona dedim. İster alının ister alınmayın. Birde deyyus değilim. Heh.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben kendi kendimi germedim yalakalık yapanlar deyince doğal olarak ben davionu savunduğum bi konuda ettiğin laf bana da gelmiş oluyor yaram yok gocunmuyorum da merak etme.sadece söylediğin laf direk bana da gelmiş oluyor.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hadi empati kasalım diye topic açıcam[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 TW'lerden biri şu alakasız mesajları silerse sevinirim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Davion da hiç acaba ? demeden , takılmaya devam eder...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Davion, 05 Kasım 2005 21:12 tarihinde demiş ki: TW'lerden biri şu alakasız mesajları silerse sevinirim. Eleştri mesajlarını kastediyorsan isteyen istediği kadar hakaret etmeden eleştirebilir.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benim mesajımı silmesinler. Emek harcadım yazarken. Sileceklerse de bi c/p yapayım bir gün lazım olur yazarım yine :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 TW'larin msg editleme gibi bir lüksleri yok =P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ne siz beni anlarsınız nede ben sizi. Benim internet ortamına , paticik'e yada diğer forum ortamlarına bakış açım farklı sizin bakış açınız farklı. Ne siz benimkini değiştirebilirsiniz nede ben sizinkini. Siz burada aile gibiyiz diosunuz ama kusra bakmayın benim ailem var gerçek hayatta. Ben buraya sizin gibi bir aile ortamına dahil olmak için girmiyorum. Girerkende burası aileye mahsustur denen bir yazı göremedim. Birileri Türkiye'yi yönetmekle paticiği yönetmeyi aynı kefeye koymuş bişey diyemicem o arkadaşa. Eleştiriye açık bir insanım ama doğru ve düzgün bir şekilde yapılan eleştirilere. Ama "Höytt lan çok mesaj atıyorsun" "Yeter Artık DUR!!!" gibi yazılara yada bana laf sokup prim yapmaya (zaten paticikte prim yapmak nedir ne işe yarar onuda anlayamadım) kasar bir şekilde yapılan salakça eleştirilere kusura bakmayın ama açık değilim. O yüzdende öyle yapılan eleştirileri tabiri caizse tınlamıyorum. He siz burda 7/24 takılıp burayı aileniz ve eviniz gibi görüyorsanız bişey diyemem ama ben burayı öyle bi yer olarak görmüyorum. Ve o yüzden dikkat ederseniz topic açarken bile yorum yapmadan sadece linki verir giderim.Hatta hiçbişey hakkında yorum yapmak istemiyorum ama zorla yaptıranlar oluyor. Genelde susmayı tercih ediyorum ama bazen öle seviyesiz eleştiriler oluyorki mecbur cevap vermek zorunda kalıyorum.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Davion, 05 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: said: zamo, 05 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Çok kötü bir site.Beğenmedim. Beğenmek zorunda değilsin. Sen beğencen diede yollamadım. Yalnız bu gayet normal eleştriye bile yanlış üslupla cevap vermişsin.Yoksa daha da sade bi eleştri tarzı mı var bizim bilmediğimiz? Eleştriye saygı duymak buysa ben de şurdan atlarım. *Atlar.*[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 O arkadaşın ben ne maksatla o cevabı verdiğini çok iyi biliyorum. Neyse iyice uzadı konu gerekli gereksiz zaten.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 davion ındın mındın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Olm hani interneti tüketmiştin.Bak hergün yeni bişey buluyosun sen olmasan interneti nasıl keşfetcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi siz bu adamın nıe bu kadar ustune gıdıyorsunuz ??? hadı bırı begenmedım bunu dedı bırıde senın ıcın vermedım bu topıgı dedı hadı ıkısı tartısıyor sıze ne oluyor ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben bu forumdan bir cok kisiyle tanistim gerçek hayatdada arkadas oldum onlar benim için bu sanal ortamdada deger taşıyorlar insanin kendine koydugu bir takma isim yada herhangi birsey beni germez bir çok kişi mmpoglerede sanal hayat diyor 2 yildir SWG oynuyorum tüm HUN guildi benim birer agbeyim vede ablam ben onlara deger veriyorum gercek hayatdada oyundada tabi Davion senin düşüncen bu yönde olmuyabilir ona birşey demem ama benim icin bu insanlar 100101 lerden ibaret degil bu kişileri sanal olarak görebilirsin ama bu fikrini kendine sakla örnegin ben bu lafa çok alındım sonuçta başkalarını incitiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sanalda da agaç katliyamı var[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- sanalda da agaç katliyamı var -------------------------------------------------------------------------------- :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 saol bı aşkımı bulayım kazıyacagım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 konuyla ilgili bi şey demicem hiç sanal manal enteresan şeyler bunlar... @fixxer: alıntı yapmak için tuş var mesajların üstünde bi onu kullan be abim[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sen sanal diyosun nemsizsin diyosun ama burdaki çoğu insan birbirini bi yerleden tanır. pati buluşması vs. olsun[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 heryeri kazidim zzuhj[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: nameless13, 07 Kasım 2005 12:19 tarihinde demiş ki: konuyla ilgili bi şey demicem hiç sanal manal enteresan şeyler bunlar... @fixxer: alıntı yapmak için tuş var mesajların üstünde bi onu kullan be abim ahahaha yeni bişi oğrendim şimdi 40 yıl kölenmi olacam senin müheheheheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 garip..[signature][hline]http://www.turktekno.net Teknolojİnternet? http://www.ekpaket.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yeri gelmişken söyleyeyim. davion'un "her bulduğum şeyi paticik'te paylaşmalıyım" tutumu beni rahatsız ediyor. bu daha önce de başkaları tarafından yapıldı ve lüzumsuz tartışmalardan ve hatalı, araştırılmadan açılmış başlıklardan daha öteye gitmiyor. zira ben foruma girdiğimde popeye'ın her seferinde "ohaa" dedirten başlıklarını, bone'un "vay be" dedirten bilgi paylaşımlarını görmek istiyorum. gerçi benim düşüncem ne kadar önemli, o da ayrı bir tartışma konusu.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar