Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkınızı Ağaca Kazıyın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frp oynamıyoruz burada.Rol yapmıyor kimse.Ben=zamo zamo=ben.Burada "zamo ne düşünürdü" diye bir olay yok.Ben ne düşünüyorsam o da onu düşünmek zorunda.[signature][hline]Ethernass
Mesaj tarihi:
davion post kasmıyor
post kasan post kasıyosun diyenler olmasın...
davion absürd bi konu açmıyor.
absürd cevaplar alıyor.
davion 1 k post yapmış kime ne . ister bi gunde ister 10 gunde .... adam saçma bişeyler yazarak post kasmadıki.
davion sadece keyfine burda takılıyor sizde na takılıyorsunuz.
Tyrande ye olanlar buna olmasın lütfen.
davion olmasa topic açıcak adam kalmaz.kalsa da gereksiz ? sorulu cevaplı topicler açılır.
o zmn sizde post atamassınız.
davion güzel komik başlıklar açıyor burda hepimiz eğleniyoruz.
e artık 1 k postta yaptı muradınıza erdiniz artık adamm madalya için post kasıyor demessiniz.
davion bu foruma çok yakışıyor .ben beğeniyorum.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
said:
zamo, 05 Kasım 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
Frp oynamıyoruz burada.Rol yapmıyor kimse.Ben=zamo zamo=ben.Burada "zamo ne düşünürdü" diye bir olay yok.Ben ne düşünüyorsam o da onu düşünmek zorunda.

Ver şifreni bak bakalım zamo bu sefer senin düşündüklerini değil benim düşündüklerimi düşünmek zorunda kalacak. Sonuçta zamo sanal bir kimlik kim yönetirse onun kimliğine bürünür.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Mesaj tarihi:
Davion
Pati - ?
1000'den fazla kayıtlı mesaj 05 Kasım 2005 20:06 Yazar hakkinda bilgi Mesaji degistir Alinti yaparak yanitla Ozel mesaj Ultimatr Sözlük - Citizen: Davion Paticik Aile Albümü - Citizen: Davion Bu Mesajı Şikayet Et!What is the matrix diyorum sana sadece her ne kadar sen gerçek olsanda burada temsil ettiğin varlık Arthur_HellsFire. Ve o sanal bir kimlik nasıl davion öle ise.

Arthur_HellsFire ölür mü. Hayır sadece onu kullanan kişiye bir zarar gelirse kullanılamaz o kadar

Arthur_HellsFire açıkır mı? Hiç sanmıyorum.

Arthur_HellsFire düşünebilir mi? Hayır düşünemez.

Sonuçta burada hepimiz sanal bir varlığınız İsimleriniz bu dünyada sadece 1001101 gibi hex komutları içeriyor yalan mı? Bilgisayarın başına oturduğumuzda bağlandığımız yer internet konuştuğumuz yer internet. Eee internet denen yerde sanal bir bilgisayar ortamı. Sonucta buradaki kimliklerimizde sanal birer kimlik ve biz burada sanal birer varlığınız !!!nisriG MafaK
---------------------------------------------------------------
evet haklısın ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
o zaman davion gerçekte alisin velisin her kimsen idealist düşünceye göre sende sanalsın bedenini ruhun yönetiyor başka bi ruh olsa o beden senin olmayacak muhalefet olcam illa kralım mı demeye getiriyosun objektif düşünmeye çalış[signature][hline]darkening
Mesaj tarihi:
Oda olabilir. Bedenime başka bi ruh girerse bu beden bana ait olmaz. Sonuçta bu beden kendi kendini yönetmio benim ruhum bu bedeni yönetio. Ruh olmazsa bedende olmaz.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Mesaj tarihi:
abi anlamıyorsunuz sanırım karsılıklı degılız bu nette bırbırımızı hıssetmıyoruz gormuyoruz sadece dusuncelerımız ve yazdıklarımız var daga dogrusu dusuncelerımızı yazıyoruz sonucta ınternet = sanal dünya ve paticikte bu sanal dunyanın yanı dıger degısle ınternetın bır parcası bunda anlamayacak ne var yanımda yegenım var 10 yasında o bıle bu yasta sanal dunyayla gercek dunya arasındakı farkı bılıyor[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Mesaj tarihi:
Arthur_HellsFire
Pati - ?
1000'den fazla kayıtlı mesaj
05 Kasım 2005 20:22 Yazar hakkinda bilgi Mesaji degistir Alinti yaparak yanitla Ozel mesaj Ultimatr Sözlük - Citizen: Arthur_HellsFire Paticik Aile Albümü - Citizen: Arthur_HellsFire Bu Mesajı Şikayet Et!fixxer bence sen toptan sanal ile gerçeği ayırd edemiyosun pek soyut ile somutu karıştırıyorsun sanırımdarkening

haklısın katılıyorum sana öğretmen değilimki anlamamak isteyene anlatayım :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 05 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
Oda olabilir. Bedenime başka bi ruh girerse bu beden bana ait olmaz. Sonuçta bu beden kendi kendini yönetmio benim ruhum bu bedeni yönetio. Ruh olmazsa bedende olmaz.
Tamam sana başka bir ruh girsin ve sen artık gerçekte olduğun kişi olma o zaman. Nickin yine Davion kalabilir. Yeterki sen git başkası gelsin.

Koca karılardan beter bir çenen var. Bir noktada sıkılınır cevap verilmez ama tek yaptığın sanki takıyorum sizi havalarında laf yetiştirmek ,sidik yarışına girmek.

Ha birde şu üniverstede şunu bitirdim ben gibisinden salakça triplere girip bitirsemde hala adam olamadım, hala eziğim, laf yetiştiremeden düzgün şekilde cevap veremiyorum izlenimi vermek.

Yeter cidden ya sen sus, ya sustursunlar ya da beni ve benim gibi düşünenleri siktir etsinler şu forumdan. Ortak yaşam beceremeyeceğin birşey çünkü. Aynı ortamda olunduğu sürece bir çıkar yol yok gibi.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu

[Bu mesaj Zopik tarafından 05 Kasım 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşım sende bakma adamın topiclerine madem beğenmiyosun adamı dınlemek istemiyosun.
Küfür de etme bu forumun kuralları var .
en iyi protesto sessiz kalmaktır.
cevapsız kalma hakkını kullan .madem adam post kasıyor diye düşünoyrsunuz siz cevap verdikçe adam size cevap vemek zorunda kalıyor cevap verme o da yazı yazmasın.
amacı şekil yapmaksa zaten bi süre sonra ilgisizlikten sıkılır gider.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx

Mesaj tarihi:
Kusura bakma zopik ama biri benim hakkımda bişey söylerse bende cevap veririm. Kimse benim hakkımda bişey söylemedikçe kalkıp bende kimseye bişey söylemiyorum. Hatta sizin gibi takıntılı olup aman biri bişey yapsada laf söylesem die 4 gözle forumu takip etmiyorum.

Kim ne yapıyor yapmıyor bunlar beni ilgilendirmez. Nası benim yaptıklarım sizi ilgilendirmiyorsa. Yaptıklarımda bi sorun varsa bunun hesabını benden siz soramazsınız!!! Nasıl sizin yaptıklarınızın hesabını ben size sormuyorsam. Beni beğenmeyen benim açtığım topiclere girmez nasıl ki be angband isimli arkadaş benim topiclerime girmeyip yorum yapmıyorsa bende onunkilere girip yorum yapmıyorum. Neden çünkü o beni bende onu sevmiyorum. Ama adama kalkıpta git lan bu forumdan demiyorum. Beğenmiyorsam okumam sende beğenmiyorsan sende okuma.

Bu arada laflarına dikkat ederek konuş ben sana nasıl hakaret etmiyorsam sende bana hakaret edemezsin.

Edit : Bu forumu en baştan terk edicektim ama sizin gibilere inat. Hala burada böyle takılmaya devam edicem. [signature][hline]!!!nisriG MafaK

[Bu mesaj Davion tarafından 05 Kasım 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
niye adamin actigi konu hakkindaki fikirlerinizi belirtmek yerine , kendisini elestiriyorsunuz ?
Böyle bir durumda o degil siz suclu duruma düsüyorsunuz farkinda olmadan.
Madem bir mesajinin icerigini begenmiyorsun , sikayet butonuna tikla. Dedigim gibi cogu kisiden daha iyi Davion , gereksiz ve bos konusmuyor en azindan.
Actigi topiclerde gayet yerinde. Ters bir durum oldugunda zaten siz laf atmadan önce , yetkililer ilgilenir. Hepiniz birbirinize anlayis gösterin , laf atacaginiza .
ise ters hareketlerinizi düzeltmekle baslayabilirsiniz public bir forumda ..

Bu arada agaca kazima $eysi baya tatli ..[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Kasım 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Davion'un sanal kişiliğinden hoşlanmasam da, ne kadar çok topik açsa da; buna bişey istesem de diyemem."Günde sadece 5 topik açılır." diye bi kural yok.Kurallara uyduğu sürece normal bir pati üyesidir bana göre.Ama şunu bilmesini isterim ki bizler gerçeğiz.Buraya yazdıklarımız da bunun kanıtı.[signature][hline]-Gerçek efsane topik!
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
-El es mi compañero del alma,
-Nos encenderemos por siempre..
Mesaj tarihi:
Ortamı dahada germeye çalışan yalaka tipleri atlayıp direk Davion'a cevap vericem. O yüzden yırtınmasınlar pek.

1. Sen bir komüniti içindesin Davion. Bu topluluğu oluşturan sanal değil gerçek insanlar. Huylar suylar uyar uymaz. Aynı bir ülke gibide düşünebilirsin. Sonuçta insan topluluğu. Ve bu topluluğun sana tepki gösterme hakkı vardır. Kimisi git der kimisi yavaş der kimisi yapma der. Hepsi tepkidir bunların ve katlanmak zorundasın. Bu tip bir ortamın getirileridir bu. Doğal sonuçlarıdır. İlla laf söylerse admin söyleyecek ve topluluk üyeleride admin'in keyfini bekleyecek diye birşey yok. Bunu kafana yaz bir kere.

2. Sana daha önce çok düzgün cevaplar yazdım, anladım dedin, haklısın dedin fakat aynı tas aynı hamam. Ortamı geriyorsun Davion. Sana dedim ki konu sahibisin ve tepkilere hazırlıklı olmalısın ve sen kalktın haklısın dedikten sonra birine cins cins şeyler yazdın. Halbuki çeneni tutsan gereksiz yere höyt lan yerim allanızı gelin adresim bu şeklinde yaklaşmasan olay kapanacak. Diğer türlü böyle 3 sayfa da sürüyor 30 sayfada. Takmıyorum sizi deyip cevap vermekte apayrı birşey. Takmıyorsan yazmayacaksın. Bitti. Yanlış yapıyorsun.

3. Burada 30 kişi sana tepki gösteriyor, 3 kişi senin tarafında kalıyorsa bir yanlış var demektir bu işte. Otur bunun üzerine bir düşün. Hangi okulu okumuş olursan ol, ne bitirmiş olursan ol değerlendirmeyi ona göre değil, şurdaki konuşmalarına yazılarına tavrına göre yaparlar. Bu da aklında bulunsun.

4. Az önce de söylediğim gibi yöneticiler karışmıyor siz karışamazsınız havalarınıda bir kenara bırak. Türkiye'yi yönetenlere, telekoma kafanı sokarken sırf işine geliyor diye diğer tarafı es geçme.

5. Konuşmaların bir yerde bölücüğe giriyor. Bir çok konudaki yazıların insanları kutuplaşmaya iten şekilde. Bu tip bir karakter burda değil hiç bir yerde hoş karşılanmaz. Biz bir aileyiz tipi konuşmalara katılıyorsan bu forumda bunu yapma.

Ve son olarak gerçekten çok fazla konu açıyorsun. Paylaşmak kavramının suyu çıkıyor bu şekilde olunca. Sana bununla ilgili bir çok çözüm sunuldu ve bunlar gerçekten mantıklıydı. Birine uysan ölmezsin. Konularıma girme gibi bir şeyde söz konusu değil çünkü her yerdesin davion. Bir taraftan çevirsem kafamı diğer yerde de sen oluyorsun ve çoğunlukla alakasız konular oluyor. Tek bir rotada da gitmiyorsun yani.

Neyse diyeceğim bu kadar. Ne yaparsan kendine. Son kez söyleyeyim.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 05 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
niye adamin actigi konu hakkindaki fikirlerinizi belirtmek yerine , kendisini elestiriyorsunuz ?
Böyle bir durumda o degil siz suclu duruma düsüyorsunuz farkinda olmadan.

kimse burada suçlu aramıyor ki konu eleştirilere karşı tutumu kendim yapmadığım gibi yıkıcı eleştirileri desteklemiyorum ancak haklı olduğum noktalarda empati yapmayıp muhalefet duygusu ağır basmasından kaynaklanan...[signature][hline]darkening
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 05 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
Ortamı dahada germeye çalışan yalaka tipleri atlayıp direk Davion'a cevap vericem. O yüzden yırtınmasınlar pek.

Bak Zopik imalı imalı cevaplar vererek beni ve diğer bu şekilde düşünenlere bu şekilde cevap verme .Bak ben sana ters cevap vermek istemiyorum SEVİYELİ ol.!!!!
Benimde beynim benimde parmaklarım var vbe sana en güzelinden cevapları da veririm ağzımı bozarak.Ama ben olabildiğinde insanların kalbini kırmadan cevap vermye çalışıyorum.
sen kimsin bana veya başkalarına yalaka diyosun.kimsin bana yırtınma diyosun ?
Benim ne işim olur daviona yalakalık yapmakla deyyus herif.töbe töbe.
davionu ne tanırım ne ederim.Sen nasıl burda pişkin pişkin her seferinde adamı kötülüyosan bende benim bildiklerimi benim düşüncelerimi söylüyorum.
burda bana laf atarak show yapma.ben bilirim ne söylüyceğimi.
Beyler Allah aşkına benim bu adama verdiğim cevaptan sonra taartışma çıkarmayın.gereksiz lüzumsuz adamların laflarına her zmn sinirlerimi bozmamaya çalışıyorum ama adamlar her seferinde sevyesini düşürerek cevap veriyolar.
ben sana daha fazla bişey yazmycam sende bana yazma.
düşüncesizce konuşmak istemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx

[Bu mesaj SoulCube tarafından 05 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 05 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
1Hatta sizin gibi takıntılı olup aman biri bişey yapsada laf söylesem die 4 gözle forumu takip etmiyorum.

2Bu arada laflarına dikkat ederek konuş ben sana nasıl hakaret etmiyorsam sende bana hakaret edemezsin.

3Edit : Bu forumu en baştan terk edicektim ama sizin gibilere inat. Hala burada böyle takılmaya devam edicem.

1herkeste kusur aramıyoruz seninkiler rahatsız ediyor , ediyorsa okumazsın oto cevabına cevaben de böyle böyle forumda okunacak bişi kalmıyor

2bir insana sanal demek sen yoksun demek sen hiçsin demekle aynı olay ve her iki cümlenden birinde aşağılama bulunuyor

3terketmeni değil uyum sağlamanı beklerdim biliyosun ki insanı hayvandan ayıran en büyük özellikler düşünebilmesi ve uyum sağlayabilmesi[signature][hline]darkening

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 05 Kasım 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...