Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 üni. öğrencisi için fazla pahalı olmıyan ve kaliteli laptop bakıorum tavsiyeleriniz varmı? be toshibanın modelleri die düşündüm ama dier markalardan önerdiğiniz varmı?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu forum da 3.kez söylüyorum belki ama şu an kullandıpım 2.2 milyara aldığım datron aero kn1 1.86 ghz modeli var ki 3d mark 2005 2300 puan alıyorum 4xaa 1280x800 de vatan computer da var özellikle ekranı çok kaliteli sony lerdeki gibi [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 09 Kasım 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ama bi öğrenci için ekrankartı son bakılıcak şey. bunun yerine centrino işlemcili daha ii bişey alınabilir o paraya.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar