Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account sorunu

nubhertia

Öne çıkan mesajlar

oyuna başlayalı 2 ay oluyor. 2. ay bu gün itibarı ile bitti.

İlk ay normal olarak ücretsiz olarak oynadım. 2. ay karttan çekilen para mikarı ise oyunun 3 aylık ücretine denk geliyordu. Peşindende gitmedim heralde 3 aylık seçtim yanlışlıkla diye düşünerek. Şu anda ise acc frozen diyor. Açtırmak için bilgi girin gibisinden devam etmemi söylüyor ancak o sayfa 2 aydır hiç değişmemiş 2 sayfa bilgi vereceğiz diye yine girdik 2 saattir uğraşıyoruz en sonundada 3 kereden fazla denediniz 24 saat başka bilgi girmeyin gibisinden bir uyarı verdi...

Şimdi sormak istediğim. Acc neden durduk yere donduruldu?
Ve neden 1 aylık ücretten fazla alınmış olabilir hata mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

aha abicim aynı şey dün gece benm başıma geldi pay dedim kaç kere sayfa boktan boktan hatalar verdi en sonunda bidaa pay dedik aha dedm oldu ama snn dediin hatayı verdi.kartın otomatik olarak ödememesi de ya kartının süresi bitmiştir yada limiti dolmuştur başka bişi olamaz.24 saat sonra tekrar deniyecem ve abicim şunu öğrendim zaten blizzzin sitesi başlı başına bi sorun bide sakın serverlar down ken siteye girip de ödeme yapmaya kalkma yoksa bok olur aha ben şimdi ölesine bi ödeme ekranına kadar gideyim dedm şöle salak bi hata verdi şöleki:
[ServletException in:/WEB-INF/jsp/account/paymentMethod.jsp] Error running /usr/local/java/bin/javac compiler'
eğer doğru şekilde yaparsan buraya yazda bnm de haberim olsun bende gideyim horde keseyim saolasın[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...