Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sefer ne yapcam bende sasirdim (kız meselesi)

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

said:
psi, 09 Kasım 2005 03:52 tarihinde demiş ki:
Davion: sen buralarda tavsiye verecegine, susorunun cevabini yazsana gidip=P
istatistikten kalicam sayende.ciddiyim.

Zuhahah sen hala yatmadın mı bab :) Ya yarını bekliceksiniz yada çözün keyfiniz bilir :)[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

O zman bayanlara bisey soruyorum belki cevap veren olur

simdi size birisi tanimadiginiz gelse boyle boyle hoslaniyorum babinda konussa ne dusunurdunuz? cevap verirken gercekmis gibi kendinizi o anı canlandirin ona gore sonra dusuncelerle davranislar arasinda farklar oluyo bole konularda[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

Bab bu kadar kaptırma kendini boşver oluruna bırak işleri dedik işte sana uygula kafana göre birini. Atlan deve değil ya. Sen önce niyetini bi söle kıza belki hemen hayır der ama sonradan senin niyetini artık bildiği için artık sana farklı bi gözle bakar kafasında senin hakkında milyon tane hesap yapar ondan sonra uyarsa zaten sana geri döner muhabbete girer yada istemezse hiç pas vermez.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

@DueLisT : inşallah ayşede senden hoşlanır ve sevgili olursunuz ama sevgili olursanız bu heyecanın kaçacak gibime geliyo.
innnnşallah yanılıyorumdur..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Sosyal ağlarda paylaş

Banada öyle gelio ya :)

Çocukken bile erkekler genelde bi oyuncak için ortalığı birbirine katar. Oyuncağı alıp eve geldiğinizde yüzüne bile bakmaz oyuncağın :)[signature][hline]Female Body Inspector

[Bu mesaj Davion tarafından 09 Kasım 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kız tek kalmıyor ne yahu? ehoe, arkadaşları olmayınca aslında o da mı olmuyor?

bi gün çaktırmadan takip et, iki üç yolu ezberle, sonraki gün de yolda karşılaşmış gibi bi şeyler yap. a sen de mi, ben de filan falan derken ilk adım atılmış olur zaten ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

çok deneysel bir taktiğim daha var ehehe

kızın elinde çay, kahve veya o tarz bi şeyler varken, çotank diye çarp kıza ama iyi bir kurgu yarat ki bilerek olmadığını anlasın. bi de çay kahve, her ne ise üstüne dökülmeli. kız ay pardon mardon derken, sen kıza eşşek gibi sert çıkış, "hölleaaa önüne baksana leyn" filan diye.

belirli bir süre sonra, bir ders sonra mesela, git yanına özür dilerim, oy çok mahçup oldum, üstüm yandı celallendim diye muhabbete gir, hatta suyunu çıkart çiçekle filan git ehoeho

[Bu mesaj LiquiD tarafından 09 Kasım 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Liquid, iyi niyetle arkadaşa yardım etmek istemişsin ona şüphem yok ama keşke edit yöntemini kullanarak hepsini tek postta toplasaydın. Daha güzel görünürdü sanki.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 09 Kasım 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
abi kral bi yöntem veriym mi? ama bi arkadaşını da bana ayarlican :P

hehe
bak şimdi yanına bi arkadaşını daha alıp ya biz X klubu kurduk da katilmak ister misin dicen ama cazip bisey olmali baya yani ne bilim gezi klubu bedava italyaya goturuces okuldan butce alip falan dicen. Sonra kiz kabul ederse adini telefonunu falan alican telefonunu aldiktan sonra sorun kalmicak zaten sonra klup toplantisi diye cagiracan cepten arayip su gun surdayiz diye toplican bikac arkadasini harbi klupmus gibi falan

abi been kralim ya yeah :PPPP

mauaha koptum var yaa =))[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ Liquid : simdi o cay dokme falan tehlikeli isler gibi geldi bana.

@ Lonely Davion: Tabiki heycanı kacar yada daha degisik milyon tane hesaba gireriz iste sunu dedi iste bunu dedi zaten ilk kez olmuyo bu seyler hehehe kendimide biliyorum vizelerde basliycak yakında etkisi tartisilir.Ha bi de etkisi soyle kacabilir , kız afadersiniz ot cıkar,mesela sene basinda burda kargo konseri olmustu baya gusel bir kızla tanistim ilerlettim falan ama muabbet edemiyorum 1 hafta sonra baktim kendime dedim napiorm ben bole balık burcu ''olduğumaa'' :) romantik adamiz evellallah bazilari yuzeysel dusunurken ben genelde diger tarafta yurumeyi tercih edenlerdenim ama zamanı gelince herseyi yapanlardanim iste neyse baktım buda boyle hafiften bana uymadi diyelim hayaller yıkılır yanlız kampuste bi kac kız daha gozume carpmiyo degil hauehu neyse cok daginik bi yazı oldu kusura bakmayin artık.Simdii bugun bi dersler var gidiyim bi bakıyım kesiyormu kesiyorsa artık ona gore toparlamaya baslarinm cumlelerimi.Yanlız bi sorun daha var bu kızda heycan yapiyorum ya allah kah retsin vucuda soguma ile karisik yuzu sicak basma hafiften icimin titremesinden felan korkuyorum. bole seylerle iste zaman olduruyoz napalim

@kartan:O sıkkıda dusunmuyorum degil ama islerse neden isler mesela biraz aciklarmısın.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''

[Bu mesaj DueLisT tarafından 09 Kasım 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DueLisT, 09 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
Simdi arkadaslar , bundan onceki kız arkadaslarım hep tanıdıgım kisilerin cevrelerinde olmus yada bizzat benim tanidigim kisilerden olusuyordu.

ha ara sıra konserde falan tanistigim kızlar oldu ama cep telefonlarını bile alamadim yani o kadar kabiliyet sifir.hatta bi tanesi ( uzerinde tommy ayaginda nike ayakkabi var) kontor yukleyemedim hattım kapandi falan demisti hehehe baya bi dalga konusu olmustum arkadas cevresinde.olsun gusel anılar olarak yasatiyoruz icimizde :) ama konser ortamı falan tabi farklı simdi anlatcagim olay farklı

bir kız var , bunun takıldı 5 kisilik bi kız gurubu var , ben bunlarin sinifindan bazi kızları tanıyorum ve isi azcik cıtlattım erkek arkadasi yokmus.ama lise muabbetine donmesin die onlara iste beni tanistirin falan demedim , ayrıca kızın sınıfından tanidigim erkeklerde var ama onlarda yani foss galiba ne yapsam ortamına giremiyorum kızın

simdi benim acilen tanismam felan hoslandigimi soylemem bi konsere falan ''date'' almam lazım :) kız bana gore cok hos sirin birsey huyunu suyunu bilmiyorum o ayrı ama pek te sorunlu bir kisilik oldugunu zannetmiyorum

3 secenek var

1-) kenara cekip konusmak die halk arasinda tabir edilen olayı yapmak
2-)Arkadas ortamına girmeye calismak !!!11!!1
3-)Bir arkasi vasitasiyla ''senden hoslanan var'' muabbetine girmek

simdi 1,3 secenekleri lise muabbetleri kabul ediyorum ama belki etkilidir tecrubesiz oldugum icin bilemicem.Kız 4 yıllık muhendislik mimarlıkta okuyan (aynı bolumdeyizde dallarimiz farklı) nese ole bi tip iste.

ozellikle okuyan bayan arkadaslar varsa bana yardimci olabilir mi? boyle basindan gecmis olanlar vardir belki . bi erkek gelip kenara cekilen bayan varmı :) benim tanıdıklarımda yok simdi gaz aşamasındayim her turlu gazi yerim ahahhaa

nese bi sekilde halletcez artık fikirlerinizi onemli :)

Ben senin yerinde olsam.İlk olarak okulda onu izlediğimi belli ederim.Sınıfının onunden geç onun arkadaşlarıyla konuş,busırada ona bak fln.Daha sonra kantinde yanına yaklaş bişey alırken fln sende al o sıra.Ama bakarken etkileyici onunla ilgilendiğini belli eden bakışlar olsun.Sonrada yalnız oldugu bi vakitte gidip konuş muhabbeti biyerden aç sonunda konuya gir.Eminim işe yarayacaktır.Kabul edip etmeyeceğini sen ona bakarkenki tawırlarından anlayabilirsin.Sen kafanı cewirdiğinde oda sana bakarsaa ve oda seni her gordugunde bakmaya dewam ederse....
Sosyal ağlarda paylaş

@IceD : bi tuhaf oldum yine sanki yine kabul edecek moduma girdim allaauheau.Simdi bakıslar falan deniycem zaten bakıyordumda emin olmam lazım onunda beni inceledigine.ona gore konusacam kızla galiba ...

you just slipped throught my fingers die agliycam sonra evde sek rakı yaparken bulcam kendimi ama iste macera olur buda haneme eklenen bi eksi olur napalim :)[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

neee kzi kestn,boldun haaa..slm bak,ben6.sınftaym,yani artk univn.her haltni bileyrm kndi adima,fazlasyla pismis oldgma inanayorum,,kizla once arkadas ol,bi yolunu bul,belki uyusmadgn seyler olacak,1 tani,anla,2li ilski benzemez hcbiseye,,lise yontemleryle itersin dahada,ki aval aval kesmek zaten itici ve kroca yaaa....yapma olee..
Sosyal ağlarda paylaş

@ank.. : Sende dogru diyosun ,iste kızın ortamına giremiyorum 4 bir yandan cevirmis olsamda giremiyorum takıldıgı gurupla baglantim yok falan ondan iste bende istiyorum onunla bi sohpet etmek iste havadan sudan yavas yavas arkadas olmak ,hersey daha iyi olur oyle ama iste sartlar el vermiyor.Birazda acale etmek istiyorum gec kalıcam korkusuyla.lise muabbetleri unide kızları ittigini bende biliyorum o zmn gizliden kesiyim artık napiyim :D[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

@ank.. acale etmem soyleki (galiba postları okumadin tamamını) dedigim gibi kızı beyenen cok benim gibi olanlar var galiba sınıfından bazi kızlarla konustum iste nedir felan diye ama olayı fiile doken simdiye kadar yok , acele etmem ondandır , bir yerlerde falan karsilasmayi beklersem o mzn a kadar kururum ben ya plan yapmaktan filan :(

eet bakmakla olmuyor oda dogru.. aticagim adımlar sonucu dogan durumlardan pek uzulcegimi zannetmiyorum cunku asık degilim sadece hoslanıyorum ama olursam o zmn aciyi hissederim.2-3 gun arkadaslarla cekeriz olayı kapariz sonra dalga konusu oluruz belki en fazla..[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

dogru okumadm tamamni..o halde tutuku!git cık karssna,yaps dudaklarna!ya tokat atar,yada hem tokat atar hemde butun gece o opcgu dusunur:-)yada yaklas yanna,ama yok ben sendn hoslanyom falan iiirenc olur,yanndan gecerken parfmnn adni sor,gozlern lensmi de,bunlar daha az irenc,ya pardon sen izmrlmsn falan gbi geyk yap,brne benzet,bunlarda da maksadn ne oldgu belli ama daha az irenc..
Sosyal ağlarda paylaş

@ank.. sende biraz ışık gordum ben ehi :) biraz daha taktik verirmisin boyle cok sırıtmayan ama guzel sorular.ha bide bisey dicem mesela senin dedigin gibi bisey yaptim yani hoslanma muabbetine girmeden boyle ayak ustu muabbet kurma amaciyla iste biseyler konustum peki kız ''liseli'' tepkisi verirse n'aparim ben yahu? ole bide durum var :) allah allah 5 bilinmeyenli denkleme dondu

dudkalarına yapısma olayı boka sarar okuldan bile attirabilir ,the o.c de yasamıyoruz ki :D[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''

[Bu mesaj DueLisT tarafından 09 Kasım 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dogru dedin yine :) abartiyrm biraz hmm ..[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...