DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Simdi arkadaslar , bundan onceki kız arkadaslarım hep tanıdıgım kisilerin cevrelerinde olmus yada bizzat benim tanidigim kisilerden olusuyordu. ha ara sıra konserde falan tanistigim kızlar oldu ama cep telefonlarını bile alamadim yani o kadar kabiliyet sifir.hatta bi tanesi ( uzerinde tommy ayaginda nike ayakkabi var) kontor yukleyemedim hattım kapandi falan demisti hehehe baya bi dalga konusu olmustum arkadas cevresinde.olsun gusel anılar olarak yasatiyoruz icimizde :) ama konser ortamı falan tabi farklı simdi anlatcagim olay farklı bir kız var , bunun takıldı 5 kisilik bi kız gurubu var , ben bunlarin sinifindan bazi kızları tanıyorum ve isi azcik cıtlattım erkek arkadasi yokmus.ama lise muabbetine donmesin die onlara iste beni tanistirin falan demedim , ayrıca kızın sınıfından tanidigim erkeklerde var ama onlarda yani foss galiba ne yapsam ortamına giremiyorum kızın simdi benim acilen tanismam felan hoslandigimi soylemem bi konsere falan ''date'' almam lazım :) kız bana gore cok hos sirin birsey huyunu suyunu bilmiyorum o ayrı ama pek te sorunlu bir kisilik oldugunu zannetmiyorum 3 secenek var 1-) kenara cekip konusmak die halk arasinda tabir edilen olayı yapmak 2-)Arkadas ortamına girmeye calismak !!!11!!1 3-)Bir arkasi vasitasiyla ''senden hoslanan var'' muabbetine girmek simdi 1,3 secenekleri lise muabbetleri kabul ediyorum ama belki etkilidir tecrubesiz oldugum icin bilemicem.Kız 4 yıllık muhendislik mimarlıkta okuyan (aynı bolumdeyizde dallarimiz farklı) nese ole bi tip iste. ozellikle okuyan bayan arkadaslar varsa bana yardimci olabilir mi? boyle basindan gecmis olanlar vardir belki . bi erkek gelip kenara cekilen bayan varmı :) benim tanıdıklarımda yok simdi gaz aşamasındayim her turlu gazi yerim ahahhaa nese bi sekilde halletcez artık fikirlerinizi onemli :)[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' [Bu mesaj DueLisT tarafından 09 Kasım 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1.bence 2.yi yaparsan kız senı arkadas olmak ıster fılan bence 1.yap derım sana hoşlanıorsan söleyeceksın(nedense hep erkekler gıder)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tanımıyorsan kenara alıp konuşma. önce arkadaş ol, birbirinizi tanıyın, birbirinizi tanımasanız bile biraz zaman geçsin, kız sana "dakka bir gol bir noooluyoz" diyemesin. arkadaş ortamında tanıdığın birileri varsa bi gün hep beraber toplanalım bişiler yapalım de, hatta samimi arkadaşın varsa "ayşede gelsin" de (ismi salladım) o gün gelmezse sonraki gün gelir, yine gelmezse sonraki gün gelir ama sonuçta bi gün aynı ortama girersiniz. asıl olay aynı ortamda bulunduğun zaman kızı korkutmadan muhabbet etmekte. fazla üstüne düşme, hoşlandığını belli etme, kesinlikle arkadaş olarak başla. üniversite ortamı, lise ortamına hiç benzemez. lise olsa "çek kızı konuş" derim de üniversite genelde yemez o olayı.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi kral bi yöntem veriym mi? ama bi arkadaşını da bana ayarlican :P hehe bak şimdi yanına bi arkadaşını daha alıp ya biz X klubu kurduk da katilmak ister misin dicen ama cazip bisey olmali baya yani ne bilim gezi klubu bedava italyaya goturuces okuldan butce alip falan dicen. Sonra kiz kabul ederse adini telefonunu falan alican telefonunu aldiktan sonra sorun kalmicak zaten sonra klup toplantisi diye cagiracan cepten arayip su gun surdayiz diye toplican bikac arkadasini harbi klupmus gibi falan abi been kralim ya yeah :PPPP[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence 3.yü yap.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Lonely, 09 Kasım 2005 03:22 tarihinde demiş ki: tanımıyorsan kenara alıp konuşma. önce arkadaş ol, birbirinizi tanıyın, birbirinizi tanımasanız bile biraz zaman geçsin, kız sana "dakka bir gol bir noooluyoz" diyemesin. arkadaş ortamında tanıdığın birileri varsa bi gün hep beraber toplanalım bişiler yapalım de, hatta samimi arkadaşın varsa "ayşede gelsin" de (ismi salladım) o gün gelmezse sonraki gün gelir, yine gelmezse sonraki gün gelir ama sonuçta bi gün aynı ortama girersiniz. asıl olay aynı ortamda bulunduğun zaman kızı korkutmadan muhabbet etmekte. fazla üstüne düşme, hoşlandığını belli etme, kesinlikle arkadaş olarak başla. üniversite ortamı, lise ortamına hiç benzemez. lise olsa "çek kızı konuş" derim de üniversite genelde yemez o olayı. işte abi bende aynen boyle dusunuyorum cok fark var lise ortamında farklı unide farklı.simdi benim onların sınıfından dedigim gibi 3-5 kız tanıyorum muabbetimde var yani hatta onlara ''O''ndan felan bahsettim ama kızlar buna biraz tav nedenini bilmiyorum ama ''ya sizin sınıftaki ''O'' hos kız erkek arkadasi varmi'' gibisinden bi konusdum kızdan gelen ilk tepki ''off ya ne buluyosunuz o kızda'' hehe ben hemen anlamamazlıktan geldim ama bal gibide anladim kıza yazılan cok ama hic bi atraksiyon yapan yok guzel kız neyse dedim ''hadi ya o kadar mı soran oldu '' felan oyle bisiler '' evet '' dedi ''talibi cok ama atraksiyon yok'' dedim '' aynen oyle '' dedi. burdan bi sansim var gibi iste ilk olmam lazım havalar sogunca bu kız isleri kızısıyor biraz cunku daha kolay baglanabiliyor yazın ise biraz sere serpe oldugu icinmidir nedir daha zor deneyimler bole bilemicem. eet sorun simdi benim tanidigim kisiler vasitasiyla muabbete bile girmem zor off ya cikmaz sokak[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' [Bu mesaj DueLisT tarafından 09 Kasım 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Giovanni, 09 Kasım 2005 03:24 tarihinde demiş ki: abi kral bi yöntem veriym mi? ama bi arkadaşını da bana ayarlican :P hehe bak şimdi yanına bi arkadaşını daha alıp ya biz X klubu kurduk da katilmak ister misin dicen ama cazip bisey olmali baya yani ne bilim gezi klubu bedava italyaya goturuces okuldan butce alip falan dicen. Sonra kiz kabul ederse adini telefonunu falan alican telefonunu aldiktan sonra sorun kalmicak zaten sonra klup toplantisi diye cagiracan cepten arayip su gun surdayiz diye toplican bikac arkadasini harbi klupmus gibi falan abi been kralim ya yeah :PPPP hoca naptin ya :) oyle bi seye kancagini zannetmiyorum ne bilim biraz zeki bise artı kansa bile ilk bulusmada dumur olaylari vesilesinde tokat yemem yada tekme yemem bile olasi ( daha once yedim ondan ) benimde tip idare eder iste ek bilgi heheh vasat sayilmaz :P[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @Giovanni : Nuri Alço mode is now : ON![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi yalniz benim yontem test edilip onaylandi hem sonra senle tanismak icin uydurdum deyince bole waooov cok serserisin baby ortami da oluy osen bilirsin tabi[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Giovanni, 09 Kasım 2005 03:30 tarihinde demiş ki: abi yalniz benim yontem test edilip onaylandi hem sonra senle tanismak icin uydurdum deyince bole waooov cok serserisin baby ortami da oluy osen bilirsin tabi baba bizim burda anca egitim kızlarina isler heralde o[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @DueLisT : eğer kızlar, ayşe (hala ayşe diom. taktım ayşeye) ile ilgili "ne buluosunuz o kızda" diolarsa, bunu diyen kızlardan ümidini kes. sana bi faydaları dokunmaz. kıskanıolardır, yada senden hoşlanıolardır. iki durumda da aynı ortama girmenizi istemezler. kantin ortamında gidip dersle ilgili bişeyi bahane edemezmisin? aynı bölüm ama farklı dal olduğuna göre, mimarlıkla ilgili ona sorabileceğin tonla soru vardır... eğer olabilir dersen soruda buluruz :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Kasım 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Nedir lan bu kızlardan çektiğimiz. En başta yanına yaklaştırmaz sonradan git dersin gitmez. En güzeli delikanlı gibi git söle ne söliceksin. Sen ondan korkucana o senden korksun. Öle araya falanda birilerini koyma boşver. Söylediklerini kabul etmezsede bi süre pas verme ağırlığını koy mecbur bi süre sonra senle muhabete girmek isticek.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok davion. söylediklerinin ilk kısmı doğruda, sonraki kızmı üniversite 1. sınıflar için hiç bi zaman geçerli değil. üniversite son olsa yine bi derece. kız "aa çocuk cesaretli bi şans vereyim" diyebilir. ama üniversite 1. sınıf kızları ürkek ve çekingen olur. öyle bişi yaparsa kaçarlar. farklı senelerde ve okullarda 2 kere üniversite 1 okudum. tecrübeliyim :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @Lonely: Abi iste onlardan gelcek yardim anca numarasini almam felan olur , onlarla ders falan calisiyorum dif denk felan da simdi abi ahahaha guldum simdi gulcem cikti eet konuya donuyorum simdi kantinde zaten ben bu kızı 10380213402797 parcaya boldum gozlerimle o da farketti yani kıllandi diyim ben sana sonra bende onun beni kestigini farkettim ama bi arkadas iste sen oyle saniyosun felan dedi sonra dogru diyosun dedim aynı anda yanımdan geciyordu yine kesti beni arkadasta gordu dedim aldin heralde nese esas konuya gelirsek ben simdi buna bisiler sorayim sormasinada zaten kızı 3 kisiden az bi gurupta gormek zor simdi bisey sorcam yanındaki kızlar biraz dalga gecer gibi haraket yapcaklar kızda kendinden dalga gecildigini zannetcek direk benden sogucak felan boyle seyler ama sen yinede ne sorabiliriz biraz ornek ver bana :) @davion abi acikladim neden oyle yapamadigimi.oyle birsey yaparsam olcak kısmetide buyuk bi ihtimal kapamis olurum.bilmiyorum tartisalim belki sen haklısındır[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 + bilgi kız 2.sınıf :) bende 2.eet simdiki stratejimi nasil belirlemeliyim :)[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' [Bu mesaj DueLisT tarafından 09 Kasım 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aha kız ikinci sınıf sen birinci sınıfmı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Abi kız 1. sınıfta ise zaten tamam kesin bi ortam arıodur. Sonucta üniye gelmiş herkesin içindeki tek merak ortamdır. Bu nedenle mutlaka birileri olsun istiodur. Ama tabi ilk kapan götürür hatunu bölede bi durum var ünide yani lise gibi ayrıl tekrar bul falan olmuo pek. İlk sınfıta buluosun bitane okul bitene kadar onla :) O yüzden biraz hızlı davran ve sana tavsiyem böle bazıları ilk sene sığıntı gibi sesi soluğu çıkmaz öle melüm melüm gezer piyasada öyle biri olma fırlama biri ol biraz. Ama tabi çokta serseri takılama. Mesela ne biliyim onun yanından geçerken arkadaşın varsa yanında hemen şey "yeter artık be hergün makarna makarna öldürceniz olum beni" falan gibi yemekten şikayet et. Kız milleti dayanamaz her zaman içgüdüsel olarak bir erkeğe yemek yapmak onu doyurmak beslemek ister :) (bu konuda çok fazla tecrübem var iddia etmeyin) O nedenle paso acındır kendini geldik üniversiteye aç kaldık misali. Sonra elbet o sana laf atar artık ondan sonra ipler senin elinde o an orada doğru düzgün konuştun muhabbeti kurdun tamamdır. Çünkü ondan sonra kızdan sürekli yemek tarifi alma bahanesine muhabbet kurarsın. Sonra iş ilerledikçe evine mantı yada bilimum zor yemekleri yaptığında seni davet eder. Neyse işte ben bu yöntemle ünideki kız arkadaşımla tanışmıştım. Neyse sırlarımızı fazla söylemeyelim kız milletine :) Sonradan işe yaramaz :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ha bu sırada kendi adıma bişi ekliyim. kelin merhemi olsa başına sürermiş (DynamicK alınganlık yapma seninle alakası yok) :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kac yasindasin bilmiyorum ama, gidip konusmaktan baska caren yok durumlar gercekten de gayet ciddiyse..cunku bu cocukluk degil, bunyenin dibine meyve vermisliktir:) eger arkadaslari sana "cok talibi var ama atraksiyon yok" mesajini vermisse de git konus. ilk olacagim diyosun, ilk ol iste:)hic bi kiz bi arkadas vasitasiyla birisinin ona asik oldugunu duymaktan hoslanmaz-kisisel aktivite bekler. ask'a gercekten onem veriyorsa tabi. ille de git konus ille de git konus ille de git konus. :) kaybedecegin bsi olmas. erkek arkadasima ben askimi ilan ettim.dayanamiyorum ama yeter be dedim, asigim diye de dan diye soyledim. cok mutluyus hemde.[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @ Lonely + Davion ya sınıf konusunda bastan bilgi vermedim bende o da 2. sınıfız bolumlerimiz ayrı ama ders saatlerimiz felan aynı gibi kantinde cogu zaman karsilasiyorum @davion abi yemek muabbetinden de ortam kurma taktiginide yeni duydum denemeden bilinmez tabide ehheh artık kızlarda degisti be hocam biz onlara yemekl yapioz[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DueLisT, 09 Kasım 2005 03:39 tarihinde demiş ki: + bilgi kız 2.sınıf :) bende 2.eet simdiki stratejimi nasil belirlemeliyim :) Önceki söylediklerimi bunu okumadan yazdım. Ama kız 2. sınıfsa ne biliyim belki yazdığım taktik gene işe yarayabilir. Ama kız dediğin gibi çok ağır başlıysa valla o zaman Allah sana kolaylık versin çok uğraştırır. Ama hatunlada muhabbeti kurcam die maymuna dönme yani oda var. Bide muhabbete girmeden önce en basitinden arada sırada bakışlar salla kıza doğru. Muhabbet ortamını ayarlarsın bu sayede yavaştan en azından kızla muhabbete girersen bakış attıktan sonra anlaki kızda da sana karşı bişeyler varki muhabbet edio senle. Diğer türlü direk muhabbbet kurarak bişeyler yapmaya kasarsan çok uzar mevzu ama bakışlar atıp sonradan muhabbete girersen hemen halledersin bu işi. Ulan ünide şu kızları çözene kadar başka şeyler çözseydim 5 senede bitmicekti üni ama neyse bitti :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: psi, 09 Kasım 2005 03:45 tarihinde demiş ki: kac yasindasin bilmiyorum ama, gidip konusmaktan baska caren yok durumlar gercekten de gayet ciddiyse..cunku bu cocukluk degil, bunyenin dibine meyve vermisliktir:) eger arkadaslari sana "cok talibi var ama atraksiyon yok" mesajini vermisse de git konus. ilk olacagim diyosun, ilk ol iste:)hic bi kiz bi arkadas vasitasiyla birisinin ona asik oldugunu duymaktan hoslanmaz-kisisel aktivite bekler. ask'a gercekten onem veriyorsa tabi. ille de git konus ille de git konus ille de git konus. :) kaybedecegin bsi olmas. erkek arkadasima ben askimi ilan ettim.dayanamiyorum ama yeter be dedim, asigim diye de dan diye soyledim. cok mutluyus hemde. simdi saniyorum bayansin , bayanlardan gelen ask ilanlari ile erkeklerden bayanlara giden ask ilanlari arasinda baya bi fark var oncelikle bu bir :) ikincisi kaybedecegim bisey yok ama 1 hafta eziklik duygusu falan ole dolasirim heralde nese.allam ahaha oda arkadasimin konseri var persembe onami davet etsem ne derimki kızın karsinda heralde onceden bi kac kelime bisile dusunsem bunlari soylicem desem o an herseyi unuturum heralde cunku dedigim gibi daha once ciddi bole bisey yapmadim sadece konserlerde tanisma muabbetine giridm onlarda da pek ic acici sonuclar diildi hehehe[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gruptaki arkadaslarla birer birer kanka oluyosun once, yavastan ama belli etmeden. hepsinin senle yakin olmasi lazim, boyle her yerde gorusup konusmaniz. sonra kizla tanisinca niyetini hafiften belli ediceksin, biraz yaklasinca kiz hemen surda soyle bisey varmis gidelim mi dicen. gittiginiz yerden cikista evine birakicaksin kizi, sonra ya opusup ayrilicaksiniz (tekrar bulusmak uzere) ya da kiz seni evine kahve icmeye davet edicek... valla filmlerde boyle oluyo, gercekte ise yarar mi bilmem. [Bu mesaj aquila tarafından 09 Kasım 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Davion: sen buralarda tavsiye verecegine, susorunun cevabini yazsana gidip=P istatistikten kalicam sayende.ciddiyim.[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DueLisT, 09 Kasım 2005 03:46 tarihinde demiş ki: @davion abi yemek muabbetinden de ortam kurma taktiginide yeni duydum denemeden bilinmez tabide ehheh artık kızlarda degisti be hocam biz onlara yemekl yapioz Belliydi zaten böle olcağı :D Ben son senemdeyken bakıodum 1. sınıflara falan hepten kılıbıklardı. Utanmasalar evlerini temizleyeceklerdi kızların. Valla bizde bi ortam vardı manyak ötesiydi. 5 erkektik 15 kişilik bi kız grubu vardı hepsiyle kankam ayağına girdik. (kaleyi içten feth etcez ya :P ) kanka ayağı döt ayağı hesabı. Hangi kızı göstersek anında 1 haftada hazırdı hatunlar :) Bide üstüne bizim evi temizlemeye geliolardı :) Hatta hiç unutmam bitane bengü die kız vardı kızın babası Anadolu Holding'te müdür kız hayatında ev falan temizleme hak getire :) Eline bez almamış kız geldi bizim eve kıza dedim benim odaya bi el atsana falan. Kız baktı önce böle baktım bizim arklar diğer kızlarla birlikte odalarını topluolar. Kıza dedim ohooo sen daha öğrenicen adetleri. erkeklerin evine kızlar misafir geldimi evini toplar erkeklerin dedim. Kız tabi bişi diyemeden girdi benim odayı toplamaya ama tabi toplarken demediğinide bırakmadı :D Kızlar uyuz oluolarmış bu kıza. Bende kıza yapmadığımı bırakmadım orayı süpür burayı sil :) Heyt be ne günlerdi yaa. Ama tabi sonradan acısını çektik o kadar kızlarla geze toza bi baktık onlarca alttan ders var :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar