Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Oside oynamayi dusunuyorum. Hollandada yasiorum 512k adsl baglantim, P II 450 mhz 320 mb ram, 32 mb tnt2 ekran kartli bilgisayarim var. turk shardlarinda oynayamiyorum cunku cok asiri lag oluyor. ornegin nebulaya pingim en dusuk 200. Herneyse hangi shardda baslamaliyim? Atlantice olan pingimi nasil olcerim ? Uo Age of shadows ile mi third dawn ile mi oynamaliyim? en cok turk hangi shardda bulunur? oside uzun sure oynamis ve hala oynuyan kisiler var ise icqlarini birakirlar ise memnun olurum...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bi ping at istersen dostan. ping atlantic.owo.com ping europa.owo.com bu iki server türk arkadaşların en çok oynadıkları server. galiba en son hepsi europa'ya geçiolardı ama bilemicem:)[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hollanda da olduguna gore oside europada sorun yasamazsın. En cok turk atlantic ve europa shardında var. Baslıngıc olarak tabıkıde aos ıle basla. ping durumunu ogrenmek ıcın sunları yaz. ping europa.owo.com ping atlantic.owo.com hangısının pıngı en dusukse orda oynayabılırsın.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 atlantice 109 europeye 30 bu durumda europada oynamak daha mantikli. birde eger oside halen oynuyorsaniz icq nonuzu verirmisiniz ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet kesınlıkle europa :)[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 europa'ya süper ping alıosun valla kaçırma derim :) ben nebulaya ortalama 40-45 alıyorum yani ehe[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar