kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet ark.ben oyunu bıraktım ve çooook mutluyum .artık eski zevklerimi ve tutkularımı hatırlamaya başladım.düşünün arkadaşlarla bile şakalaşmayı unutmuşum.çok bağlandıydım oyuna .bırakamam diodum ama zoru başardım... DARISI BAŞINIZA[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 adamı bana wer bari zuhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu aralar moda oldu oyunu bırakmak walla[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 iyide bi günde 80 tane başlık açmasan diyorum[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu Muhabbeti bugun Arkadasla Yapmistim :-)[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e dayanamıyorumki bu topiclere; sonrada way efendim neden bu tip mesajlar atıyormuşum. ya bu sen değilmisin? kaç defa topic açacaksın, ok bıraktın oyunu bb. [spo1=tıkla, elin korkak alışmasın]http://forum.paticik.com/view.php?id=155113[/spo][signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse® Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 08 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2 gün arkadaşlarınla şakalaşırsın 3. gün oyundasın :)[signature][hline]"kibir kesinlikle en sevdiğim günah"----al pacino(devils advocate) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla oyunu bende bıraktım ama insan sıkılıyo bir süre sonra oyunu bıraktım 5 şehir gezdim ama oyuna doncem geri şuan geri yukluyom oyunu....[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Güzel bir UO server açılırsa Sylveria gibi UO forever derim ben :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar