nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler oyunu bırakmıstım tekrar baslama kararı aldım ama oyunu yukledim sonra asagıdaki hatayı verdi... arkadasın biri manual yukle dedi onuda yaptım olmadı yardım edin ya oyundaki arkadaslarımı ozledim tekrar girmek istiyom oyuna HELP ME PLSSSSSSSSSSSS !!!![signature][hline]endless_nightnare[Bu mesaj nightmares tarafından 09 Kasım 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj nightmares tarafından 09 Kasım 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benım basımada gelmıstı dostum patchlerı yenıden kurdum ama en bastan ( ftp den alabılırsın ) duzelmıstı[signature][hline]64 paper mage np :12xxxx clan :ChEtE server :cypher açılacak ( banned ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence hiç girme herkez kudurmuş bi vaziyette ve bugünden sonra yaklaşık %50 türk bu oyunu ya kosp ile oynucak yada bırakıcak (oyunun iyice b.ku çıkıo)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ne olursa olsun ya oyuna girmek istiyom kafayı yiycem yoksa ya arkadaslarımı ozledim msn vardı arkadasların oldugu şifresini unuttum gorusemiyom yardım edin yaw girem su oyuna !!!!!1[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 patch leri tekrar yükle yada güvendiğin bi cafeye gidip hazır yüklü bir makineden cd ye aydet onu kopyala bilgisayarına[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 En iyis ftpden yenisini çekmek[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 patchleri burda bir ftb vermısler ordan 1299 ve sonra sını yukledim dalga gecer gibi 1300 -1303-1305 bida kendi yukluyo aynı hatayı veriyo......[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oyunun 1299 clientını indirip autopatch yapmayı dene. bide sendeki eski clientsa (kodan kalma) manuel yükle diicem ama onu denemişsin. bide "mongollar - olmuyor" şarkısını indirip dinle belki işe yarar eheh[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 clent eski ya ta k.o dan kalma :D ama girmek istiyom oyuna neler yapabilirim yardımcı olun xtx ve anaconda21 duyun lan sesimi oyuna girmek istiyommmmmmmmmm !!!!![signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ohohohoho o adamlar çoktan banlandı be :D xtx dupe ten banlanmıştı ama diğerini hiç görmedim desem yeri :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 xtx banladı biliyorum onuda anaconda21 banlanması mumkun degil beyler bana yardım edin ya girmem lazım nu oyuna !!!![signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaslar yardım edin ya giremiyom oyuna...........:@[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşım ben daha yeni KO dan kalan client ile oyunu yükledim senin yaşadığın sorun şu. Ko dan kalan client ile oyunu kurunca auto patch yaparken program 1298patch ni atlıyor ve yuklemiyor. 1298 patch yüklenmediği zaman böyle bir hata veriyor. Ko dan kalan patch ile kurmak istiyorsan 1298 patch bulman gerekiyor. Ama KE nin ftp serverinda yok kaldırmışlar benim evde yüklü olduğu için kuarabildim. Senin yapacağın yeni clienti yüklemek olacak. Knight Online 1299 Client (www.download.com) Bunu indir sonra bilgisayara kurup patchleri yükle. Başka seçenekte en yakın bir internet cafeye gidip CD ye yazdır.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw dostum sendemi banlandın sagol yardımın için indirmeye basladım insallah olur ama eskilerden adam kalmadıysa ben boyle oyunu.........:D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar