Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

melekime 2512005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Melekim, umutsuzca yürüyorum bu yolda her nekadar artık umut etmekten göz yaşları arasında eriyip tükensemde artık bilsemde bu yolun sonunun olmadığını yinede pişman değilim sonu yok bu yolun bu yol sevip de sevilmeyenlerin , aldatılanların , çaresiz bıraklılanların yolu birşeylerin uğruna savaşıp kaybedenlerin haksız yere , kaybedipde yılmayanların yolu her yolun sonunda mutluluk vardır ama bu yolun sonu yok!! bende bu yolu düştüm karanlık ve korkutucu halbuki bu yol hiç bir yerden geçmiyor onu biz yaratıyoruz kendi içimizdeki boşlukta umutsuzluğumuz ile yaratıp o yoldan gidiyoruz yoksun melekim yanımda nedenini bilmiyorum uçtun gittin uzaklara arkandan bakıyorum kalbimle değil gözlerimle kan ağlıyorum üzerimde bir parça umut seni bekliyorum ama hala seni bekliyorum uçurumda tanıştığımız yer sen ve ben gece yıldızların altında birbirimize bakıyorduk rüzgarın yumuşak uğultusunda çok mutluydum ozaman melekimin kanatlarının altında şimdi yine burdayım melekim baksana gözlerime derin derin ama esmiyor artık rüzgar eskisi gibi serin serin tutmuyor ellerimi kimse artık narin narin çok özledim dayanamıyorum gel artık yanıma n'olur sessiz ve sakin ilerliyorum hala bu sonu olmayan yolda senin uğruna biliyorum bitmeyecek ama yaşıyorum sonunda seni bulma umuduyla artık etrafımı aydınlatan melekim yok yanımda sarı saçıyla olsun seni gelmeyeceğini bilsemde bu kör kuyuda seni beklemekte güzel sevmekte acıyla ama bilmeni isterim ben seni çok sevdim çok saftı sana duygularım ey kalbim sensiz yaşamıyorum ben sadece bekliyorum ölmeyi çünkü yerim senin yanın benim kabrim... Seni çok seviyorum Melekim.. işte benim sonsuz yolum bu sonsuz ve karanlık aslında sonu war ama mutlu değil sonu ölüm ölümlerin en kötüsü onsuz ölmek yaşamların en acısı onsuz yaşamak kurtar beni burdan melekim eğer gerçekse uçurumda hissettiklerim kurtar beni bu acıdan ama şunuda bil senin için acı çekmek seni sevmek aynı şeyler yanlış anlama şikayet etmiyorum durumumdan yalnızca acı çekeceksem senin yanında çekerim daha iyi gözlerim kör oldu çünkü senden başka hiç bir şey görmek istemiyor ellerim tutmaz oldu çünkü senin ellerin haricindek herşey diken oldu gözyaşlarım durmaz oldu çünkü seni ağlıyorlar seni sen olamsanda seviyorum melekim hernerde isen kendine iyi bak ....[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
  • Yeni Oluştur...