xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler sorunum bazı torrentler 6881 portunu block lamışlar ve dosya inmiyor tabi bildiğiniz başka bir port varmı ?? şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 38564 nolu port başka herhangi birşeye ayarla işte, standart range'in dışında kalsın tercihen[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 teşekkürler işe yaradı max hızla çekiyor yeniden ben 12... bişey denemiştim bi yerde okumuştum ama onun la max 10 alıyordu falan şimdi senin verdiğin port la sorunsuz çekiyor[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar