Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tüm serverlerin en güçlü mage,asas,rogue,shaman,warrior u kim??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzz Baydı ya[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biraz saygısızlık olcak ama bu konu hakkında bir sürü topic açıp tartışıldı.[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 neyse içimde kalmasın :DD söliyim ben en güclü bence warrior batman .... rogue ::bebop:: .... mage the_strom .... priest ise selina_kyle bence .... en ii işini yapanar bunlar ...[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [spo1=:D]Ares Mage: _Murtaza_ warrior: Murtaza__ Rogue: __Murtaza__ priest: :Murtaza: Diez Mage: :_Murtaza_: warrior: Murtaza__: Rogue: _:_Murtaza_:_ priest: :::Murtaza::: xigenon Mage: _:Murtaza:_ warrior: ____Murtaza__ Rogue: ___Murtaza___ priest: :Murtaza::::::: Cyper Mage: Murtaza warrior: ***Murtaza*** Rogue: _*_Murtaza_*_ priest: :*Murtaza*: Beramus Mage: Murtaza____ warrior: :::::::Murtaza__::::: Rogue: __Murt4z4__ priest: ___Murtaza::::::::[/spo] Yaklaşık 43 defa filan konuşuldu. İstersen bi onları incele. Aklında bi soru kalırsa, o başlıklardan birisinde sorarsın... :)[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ehehehehe eft yaaaa onları sölemeyi unuttum :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 07:55 tarihinde demiş ki: [spo1=:D]Ares Mage: _Murtaza_ warrior: Murtaza__ Rogue: __Murtaza__ priest: :Murtaza: Diez Mage: :_Murtaza_: warrior: Murtaza__: Rogue: _:_Murtaza_:_ priest: :::Murtaza::: xigenon Mage: _:Murtaza:_ warrior: ____Murtaza__ Rogue: ___Murtaza___ priest: :Murtaza::::::: Cyper Mage: Murtaza warrior: ***Murtaza*** Rogue: _*_Murtaza_*_ priest: :*Murtaza*: Beramus Mage: Murtaza____ warrior: :::::::Murtaza__::::: Rogue: __Murt4z4__ priest: ___Murtaza::::::::[/spo] Yaklaşık 43 defa filan konuşuldu. İstersen bi onları incele. Aklında bi soru kalırsa, o başlıklardan birisinde sorarsın... :) tipe bakarmısın nası da kasmış yazmış hepsini[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw murti dun aksam hasanla sen konusurken gordum bu bi ara +3 raptorla dolashtiin olayi ne?[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 LoL be. yok onun aslı. Level 58 miydim neydim, TnT' de de boss kesiyorlar paso, giga düştü. neyse zor bela upgrade ettik. Ben bu gigayla dolaşıyorum ortalıkta hoydaaaaaa şeklinde. Sonra adamın teki giga +5 e shard +1 teklif etti :D Kabul ettim. Çünkü shard o zaman diğer itemlardan şimdiki gibi pahalıydı. Tabi trade etmeden önce sağda solda araştırdım maksimum 50m veriyorlardı, dedim shard nereden baksan bi 70m fln eder, zaten onun üzerine de kabul ettim adamın teklifini. Eeh shard' ı alınca silahımız kalmadı haliyle, bi de clan chat'den yazdım böyle böyle "clan itemını trade ettim, shard aldım, kaç para eder" filan... "kazıklanmışsın" dediler tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şimdi yeni silah vermezler, e onu satıp kendimize silah almamız lazım, pazarda yana yakıla raptor arıyorum. Ama yok... en sonunda bi tane raptor buldum +6... Ama reduce :D adamla pazarlığa girdim, hiç unutmuyorum adam 84m diyo... Bi türlü razı edemedim shard ile takasa. nuh diyor peygamber demiyor herif. En sonunda üst baş, ne var ne yok sattım da raptor' u aldım. Bayağı bi süre onunla dolaştım, ondan sora da sağolsun forrazzi bana raptor +7 aldı :D Yok yani öyle raptor +3 hikayesi filan. ;) Edit: Çok fazla "filan" kullanmışım. tekrar tekrar okuyunca sinirim bozuldu :D [signature][hline]**** ** [Bu mesaj Murtaza tarafından 09 Kasım 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw yazdigin fiyatlari gorunce tarihte bir gezintiye cikip nostaljik oluor insan. simdiki fiatlara bak bi de, peh..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar