0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :D Şimdi sawas bitti aksam saatlerinde karus basılacaq tam osıra cz acıldı bir anda orc ların humanların itownuna kadar geldiler kulelerde ates etmio bugmu wardı neydi ama ilk 10 dakka humanlar ölüp doguyo ölüp daguyu we sonunda akıllanıp yerden kakmadılar ayrıca yeni cz gelen humanlar ne oldunu anlamadan warior we asasinler tarafından olduruluyo dusunun aynı anda 30 kadar wairolar lar roque 1 adam dalıyo sanki apot kesio gibi ta sonunda gm turkce bişeyler yazdı millet banlancaz die kacmaya basladı gorceqtiniz mageler oturmus merchant kuryodu lutfen konu ile ilgili resimleri olan buraya yapıştırsın ben bilmedim için yapamadım sorry [Bu mesaj 0ttavio tarafından 08 Kasım 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu topic acıldı 20 30 kere galiba?[signature][hline]Name : :VusLat: Level :61 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : ReuNioN NP : 67k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 20 - 30? daha fazla bence ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya offf ben anlattım sadece resim warsa istiyorum oyuzden actım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 diğer topiclerin altına yazablrdn bende war istersen werem ama ben çektiğim için biraz şekil oldu :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tık bi tık daha[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 öff a.q öff kaksi dayı sil bu topici yaw onların ki farklı benimki anlatamıyom kimbupislike baqtım benimdedim daha farklı yaw orclar humanların townundaydı wariolarla roque ler cıkana dalıyodu 20-30kişi onu diom siz anlamıonuz.. KAKSI sil topici plz acanda kabahat zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 HERE HUMAN BASE[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: 0ttavio, 08 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: gorceqtiniz mageler oturmus merchant kuryodu [Bu mesaj 0ttavio tarafından 08 Kasım 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] KArus mageler oturmaz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nasıl oturmaz aha talkalatiwe oturuyo işde nasıl iyi oturuyo dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Uçuo bizim nationun mageleri ..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu humanlara iyi bi ders oldu.50 kişi gelip "aman şu salağıda kesiyoz,seni kesmediğim gün yok"gibi laflarla aptalca ithamlarda bulunmanın cezasını çektiniz.Bu olayda "CZ de Orclarmı üstün yoksa Humanlarmı sorusuna iyi bi yanıt oldu dimi. lllllllllllllllllllllllloooooooooooooollllllllllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya barış , amma kapamışın resmi be olm pm lere kadar karartmışın bu ne ? , çarşafa girersin yakında , pek farkın kalmamış zaten :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 zuahzahzauzhazhauz[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [spo1=Human Town - 1][/spo] [spo2=Human Town - 2][/spo] [spo3=Human Town - 3][/spo][signature][hline] PS:Talkative bak bende kara bi yer yok , saklımız gizlimiz yok bizim :D Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior[Bu mesaj Informer tarafından 09 Kasım 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Informer tarafından 09 Kasım 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar