saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Trade block yedim sebep bu.Kardeşim ve dalkavuğu üzerimdeki bi kaç itemi satıp para yapmışlar.Kasada 46 gold bar var.Üstümde herhangi bi itemden 4 yada 5 tane yok(Unique yada abartı items)Biri bana bişiler soolesin ve bende açıyım şu blocku.Ne yapmam lazım(premiummu oluyum yada oldukdan soora napıyım) İki haftadır kapalıyım.Blockum açılınca bana açtırma hususunda yardımcı olan arkadaş dilesin benden ne dilersen.[(bura önemli)yemin ederimki jobuna göre +8 en iyi itemini vercem] Bu arada satanic klanı darılmasın bana.Ben ::informer:: ve ::Ujio:: ya bağlıyım onlar bi bok yapmasalarda. :D (asinyimiyuworidu). euahekhskjdhkas[signature][hline]Sîn Yo Tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Newzat oğlum sen safın allahısın. O mageyi berasmus sevdasına bırakıp gitmesen şimdi cznin en kral magesi olurdun en az 65-66 lvllerle. Sonra döndün geldin priest kastın ne oldu hiç işte... Oynamayı da beceremiyorsun. Orkun'a da söyledim. Halbuki mageyi gayet iyi oynuyordun. Pkyı geliştirseydin 1-2 içinde CZ'nin aranılan magelerinden olurdun. Ben eşeğim diye yaz şimdi 3 kez...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 1-ben eşşeğim=beramus konusunda haklısın 2-ben eşşeğim=charı iki kişi oynuyo muhtemelen ben degildim n00bluk yapan. Ötekine denk geldin zannımca(sana debuff atmam yada seni yok sayarım sen beni kessende) 3-ben eşşeğim=askerlik geldi kpss var hala char,item götü kovalıyom OMG yarın çıktı almam lazım -_-[signature][hline]Sîn Yo Tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 neyse takma kafaya , düzelir[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 block kendi kendine açıldı.Bende kendi kedime +8 smite aldım napıyım salkdhlasjbhdgbasjasdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eh düzelir dedik sana :-P[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Newzat kandırmışlar anam seni auysfduyasd[signature][hline]Yıllardır Türklerin Kanayan Yarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar