Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Son Acılan Server ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En Son Acılan Server Hangısı Yardımcı Olabılırmısınız Oyuna Yenı Baslıyorum Ve Yenı Acılan Serverda Oynamak Istıorum. Bırde Charı Shaman Dusunuorum Shaman Hakkında bIlgısı Olan varmı acaba ?
Mesaj tarihi:
Shaman icin sayfa sayfa bilgi var forumlarda. Biraz bakinirsan bulursun.
Server konusuna gelince yeni olan serverlarin yaninda new diye yazar zaten. Yada recommend ettir sana gosterir su servera gir diye.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
Norldrassil en son acılan cok fazla low lvl var biraaz 60 var tabi japondur cogu herhalde :) shaman acda gel birlikte kasak tauren ac acabilirsenç[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 21
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Euheu Saol Guzeldır Nıckım :)
Shaman Begenmedım Rogue Acıcam Ama Aliance Mı Hordemı Karar Veremedım Nıght Elf Cok Hosuma Gıttı Bıde Undead Bakalım Hangısı Olursa Aliance Acarsam Bırlıkte Kasamayız Ama Ilerde Savasırız Kardes Kardes :)[signature][hline]www.eglence.com.tr
server free uo.eglence.com.tr,2593
Mesaj tarihi:
nordrassılde turk horde yok hehe adam kendıne yandas arıyor :P
gelın bı allıance turk guıldı acalım nordrassılde hehe cıllop olur[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
arkadaslar benım arkadasımda kopya cd varmıs ben onu 2 3 gun ıcınde alıcam wow a baslıyacagım ama kopya oldugu ıcın orj server lara gıremıorum free bıldıgınız server varmı?konuyla alakalı deil kusura bakmayın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
Bu forumlarda free serverlar hakkında konuşulması yasak. Zaten free bi serverda oynamanı kesinlikle tavsiye etmem çünkü orjinal serverla alakaları yok. Al paşalar gibi orjinal wow'unu burda herkes yardıma açık sana.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon
Lucielee - human rogue - Sylvanas
  • Yeni Oluştur...