Outlaws06 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 En Son Acılan Server Hangısı Yardımcı Olabılırmısınız Oyuna Yenı Baslıyorum Ve Yenı Acılan Serverda Oynamak Istıorum. Bırde Charı Shaman Dusunuorum Shaman Hakkında bIlgısı Olan varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Shaman icin sayfa sayfa bilgi var forumlarda. Biraz bakinirsan bulursun. Server konusuna gelince yeni olan serverlarin yaninda new diye yazar zaten. Yada recommend ettir sana gosterir su servera gir diye.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu arada nickin guzelmish.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Norldrassil en son acılan cok fazla low lvl var biraaz 60 var tabi japondur cogu herhalde :) shaman acda gel birlikte kasak tauren ac acabilirsenç[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casperas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Euheu Saol Guzeldır Nıckım :) Shaman Begenmedım Rogue Acıcam Ama Aliance Mı Hordemı Karar Veremedım Nıght Elf Cok Hosuma Gıttı Bıde Undead Bakalım Hangısı Olursa Aliance Acarsam Bırlıkte Kasamayız Ama Ilerde Savasırız Kardes Kardes :)[signature][hline]www.eglence.com.tr server free uo.eglence.com.tr,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casperas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oow yanlıs kullanıcı ıle loogın olmusum ıdare et ben outlaws06[signature][hline]www.eglence.com.tr server free uo.eglence.com.tr,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :)[signature][hline]http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=5889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nordrassılde turk horde yok hehe adam kendıne yandas arıyor :P gelın bı allıance turk guıldı acalım nordrassılde hehe cıllop olur[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaslar benım arkadasımda kopya cd varmıs ben onu 2 3 gun ıcınde alıcam wow a baslıyacagım ama kopya oldugu ıcın orj server lara gıremıorum free bıldıgınız server varmı?konuyla alakalı deil kusura bakmayın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu forumlarda free serverlar hakkında konuşulması yasak. Zaten free bi serverda oynamanı kesinlikle tavsiye etmem çünkü orjinal serverla alakaları yok. Al paşalar gibi orjinal wow'unu burda herkes yardıma açık sana.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nordrassil en son açılan "normal" wow serverı. yeni başlayanlar için kesilikle tavsiye edelir. 1-60 arası karakter kasmak için grup bulmakta zorlanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar