Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

longest yard

slayer__

Öne çıkan mesajlar

aha şu filmdir kendisi

tr de gösterildi mi bilmiyorum ama netten çok rahat bulabilirsiniz

adam sandlerın oynadığı geyik filmlerden birisi 1saat 40dk kadar sürüyor film hoş eğlenceli bişi zaman geçirmek için birebir

film paul crewe adında bir amerikan futbolu yıldızının hapse düşmesi ve gardiyanlarla mahkumların karşılıklı maç yapmasına kadar süren basit bişi =)

neyse tavsiye ederim gülmeye birebir
Sosyal ağlarda paylaş

mean machine tipinde bir film ama bence cok daha eglenceli.

bu arada 74 yapımı aynı adlı bi filmin diger ismi Mean Machine'miş :)

gayet hoş bi film, tam eğlencelik..

bu arada filmdeki tipler de süper :)

[Bu mesaj Ceday tarafından 30 Eylül 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Gayet güsel bi film, keyifle izleniyo. Bir çok iri kıyım adam var filmde, ööle insanların var olduğuna inanmak güç gerçekten :) bir de o koca cüsseli adamlar futbol oynarken izlemek eğlenceli.
bu arada bir de güzel bi Benttley parçalanma sahnesi var..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Şike yaptığı iddiasıyla NFL' de Futbol oynamaktan men edilen bir oyuncunun ( Adam SANDLER), abuk bir olaydan sonra hapishaneye girmesini ve hapishanede mahkumlara eziyet eden gardiyanlardan oluşan amatör Futbol takımıyla, mahkumlar takımının arasındaki futbol maçını ( onur maçı da diyebiliriz) konu alıyor...

diye topic açıcaktım, arkadaş "The longest yard" ın "The" sını koymamış. Neyse sonuçta buldum, izledim...

Çok zevkli, sıkılmadan izleyebileceğiniz bi film. Tavsiye ederim.[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...