SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaşlar Hack Yedim gold premıum var charı nasil geri nasil ala bilirim ne yapmam lazım benim bu durum ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gerçekten sizin bilginize çok ihtiyacım var yardımcı olun bana ![signature][hline]BEYAZ PATİLER
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 coq özür dilerim bilmiyorum kimse cwp yazmamış die yazdım bilsem soylerdim sorry :([signature][hline]name:sak_suka :D lwl: hala 52 a.q clan:almiolar 55+mış np:kasmıor önce lwl ilerde insaallah kasacaq orc/mage/flame-ice
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biffe bi soole bakem _biff_ a1 moradon akşam 6 dan sonra pm at.Bi durumu izah et.İnşallah cevap alırsın
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Phosphor_ yada _biff_ bu iki nicki yakalayabilirsen ve ikna edebilirsen birseyler olabilir arkadasim[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tabi Ares serverlari icin söylemistim bunu[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Öne çıkan mesajlar