Eeht Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Selam radyo,tv,sinema 1.sınıftayım senaryor yazmamız gerekiyorda bir kaç örnek bulabileceğim yer yazarsanız iyi olur ben araştırdım bulamadım teşekkürler...
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Taksim'de balik pasajina girdikten sonra soldan 2 ya da 3. giristi sanirim, sahaflar vardir. gidip onlarla gorus, eminim sana guzel bi seyler bulurlar. ozellikle binaya girdikten sonra ilk koseyi donup tam karsindaki yere sormani tavsiye ederim. Tiyatroyla ilgili bircok eser vardi elinde. not: epey bi kazikcidir yanniz. uzun suredir kazikci kazim diye dalga geciyoduk aramizda adamla.... kazim abi...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 08 Kasım 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sağol da şöyle internetten ulaşabileceğim bir yer yok mu ??
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.google.com var. yardimci olur sanirim yeterince...[signature][hline]Tulahr
Öne çıkan mesajlar