Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow payment account

elazul

Öne çıkan mesajlar

ya bugün eve geldim işten zevkle bilgisayarımı açtım wow u da açtım sonra girdim şifreyi" süreniz bitmiştir" die bi yazı haydaaa...
girdik siteye açılmadı serverlarda da down dedim heralde ondan.Şu anda serverler on ama hala ödeme yapamıom salak salak hatalar verio site sıyırcam kafayı deli mi ne bu blizz adama para verecez almıo...[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

bazen öyle güzellikler oluo tabi ama bunlardan yılmayıp oynuyoruzya ben ona şaşıorum lag oluo latency tavan yapıo ama bi gün sonra 150 pingi görünce sevinioruz unutuorouz hemen kötü şeyleri bu yüzden seviorum bu oyunu zaten bütün dertlerimi unutuorum stres atıorum.bazı durumlarda ise stres sinir sahibi oluosun işte buda madalyonun öteki yüzü.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

ya iide bu sayfa açılmıo acaba tek sorun bendemi war diorum :(
şu anda ödeme yap dedim sora takıldı kaldı öle oyuna giriim dedm gene yapılmamış ödeme oraa kadar geldik net gene hata werdi hey allaım sen bizi undead roguelardan koru[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi www.wow-europe.com
ödeme ekranına kadar geldim ödeme yap dedim sonrada beyaz bi ekran çıktı kaldı orada
e zaten blizz in otomotik olarak ödeme yapması lazım çükü bnmm hesap dondurulmuş demekki kartımda limiti dolmuş başka kartla denicem işalla bi bokluk olmaz[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan 3 kere girdiniz bidaa girmein yoksa kötü olur dio 24 saat sora tekrar ödeme yapın dio iide ben yapmadımki daa dorusu yapamadım ne biçim iş bu ben annamadım ya
24 saat beklelemmi gerek şimdi bnmm?bunnar bana 72 saat kart blokunu vermediler dimi sadece uyardılar yane

[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...

[Bu mesaj elazul tarafından 08 Kasım 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...