UnholyOne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaslar ares server ında lvl 60 priestim var ve master için holy water of temple lazım. nereden ve nasıl bulabilirim? veya satan varsa haber versin almam gerekiyo cunku carım %99 da 61 olcak ama masterını bekliyorum. yardımlarınızı bekliyorum. simdiden teşekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Topicin kilitlenip aynılarını pazar alanına açmanı bekliyoruz... Teşekkürler.. Nerden çıktığını öğrenmek istersen Cz de Orc Bandit Leader adlı bosstan çıkıyor[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 750m[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 morodona git orc hostesin oraya otur metni CTRL+V yap buying Holly water Of Tample pls pm me :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 illa master ocaqsan neden kastın lwl şimdi dusur %99 % 94e dogru [Bu mesaj 0ttavio tarafından 08 Kasım 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 llvll 60 olunca chitin shell felan giymek için görew yapmak zorunlumu ?_?_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar