SoLDaTForWaFFeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ya bugün gittim öğle arası oyuna girdim herkes hb nin içinde şaşırdım sonra gittim canavarlara daldım işlemio sonra elimde +8 shard vardı maradona gittim yok oldu bu Cyphera bişeyler oldu herhalde bilen varsa yazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hey men elindeki shard dupe olmasın ?? adamdan aldıysan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaTForWaFFeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 valla kaç gündür gitmio arkdaşlarımda da düpe var onlarnki de gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bilemem sen yakalanmıs olabilirsin dupeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaTForWaFFeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sen cypherdamı oynuyon?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar