Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uçak

ruby

Öne çıkan mesajlar

bir çok kişi uçaktan korkuyordur heralde.bn de cok korkuyorum:( malum enişteniz hollanda da oturuyo:P sürekli birbirimize gidip geliyoruz ,tabiki uçakla ama ben her defasında korkudan bayılıcak gibi oluyorum .arabayla kaza riski daha fazla ama napiyim bunu bilmek de korkumu azaltmıyo,napıcam ben ya :( içimden bi ses hep kötü şeyler olucak diyor,ki şimdiye kadar bisey olmadı. umarım olmaz da:( 1 ay sonra gidiyorum ama şimdiden basladım endiselenmeye :S
uff iğrenç bir durum,nefret ediyorumm!!
bise olmaz di mi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bazen o gibi fiziksel olarak kötü durumlar olabiliyo. Benim kulaklarım çınladıydı uçak inişe geçtiğinde. Sanki kulak zarım patlayacakmış gibi olduydu. Tabi sende böyle bir durum olmayabilir :D Olmaz olmaz. Yükseklik hiç etkilemiyo aşağısı tablo gibi görünüyor. Bişey olmaz zaten nolcak. Hiç olmadı uyumaya çalış.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 08 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 08 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
valla basınctan insallah agrı girmez bana bir kere ole oldu gozumden yas geldi resmen

Arkadaşım geçmiş olsun büyük ihtimal griptin. Aynı seyi ben yaşadım ama 11 saat lık amerika yolculuğunda dedimki beni bugün bu ağrı öldürmesse başka hiçbirsey öldürüremez heralde dedim.

Aman gripliyken dikkat edin..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...