ruby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bir çok kişi uçaktan korkuyordur heralde.bn de cok korkuyorum:( malum enişteniz hollanda da oturuyo:P sürekli birbirimize gidip geliyoruz ,tabiki uçakla ama ben her defasında korkudan bayılıcak gibi oluyorum .arabayla kaza riski daha fazla ama napiyim bunu bilmek de korkumu azaltmıyo,napıcam ben ya :( içimden bi ses hep kötü şeyler olucak diyor,ki şimdiye kadar bisey olmadı. umarım olmaz da:( 1 ay sonra gidiyorum ama şimdiden basladım endiselenmeye :S uff iğrenç bir durum,nefret ediyorumm!! bise olmaz di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 olmaz olmaz merak etme... olmaz dimi..? :)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 uçak güzel bişey keşke benimde bincek zamanım imkanım vs olsada gitsem yurtdışına[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 valla basınctan insallah agrı girmez bana bir kere ole oldu gozumden yas geldi resmen[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet bazen o gibi fiziksel olarak kötü durumlar olabiliyo. Benim kulaklarım çınladıydı uçak inişe geçtiğinde. Sanki kulak zarım patlayacakmış gibi olduydu. Tabi sende böyle bir durum olmayabilir :D Olmaz olmaz. Yükseklik hiç etkilemiyo aşağısı tablo gibi görünüyor. Bişey olmaz zaten nolcak. Hiç olmadı uyumaya çalış.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? [Bu mesaj Half_Cow tarafından 08 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eet o basınç irenç bişey azını açıp asrtistik bi hareket yapınca geçiyor genelde[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 saolun ya inşallah olmaz bence de . bence ucak cok sıkıcı,3 saat sürüyor yol,3 saat boyunca bulutlar fln,hiç bir şey yok başka. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gündüz mü gecemi cıkıcaksın?[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aşşa bak[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Asgard, 08 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: valla basınctan insallah agrı girmez bana bir kere ole oldu gozumden yas geldi resmen Arkadaşım geçmiş olsun büyük ihtimal griptin. Aynı seyi ben yaşadım ama 11 saat lık amerika yolculuğunda dedimki beni bugün bu ağrı öldürmesse başka hiçbirsey öldürüremez heralde dedim. Aman gripliyken dikkat edin..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Asgard, 08 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: gündüz mü gecemi cıkıcaksın? sabaha karşı 5.30 da çıkıcam,orda 8.30 gibi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi kuzenimin çocuğuda gripti. amerikan geldi ist.e.. çocukcağız bütün gün ağladı,sumadı tüm gece.. fena edio uçak 11 saat tabi..gripliyken falan dikkat edin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar