Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Dün biri bilgisayara girmiş c: ve d: nin label ları değiştirmiş. Tanıdık çünkü Top Kedi felan yazmış labela. bi arama yaptım kaspersky ile tr7777.exe backdoor buldu. Sildim felan sonra kerio 3.0 beta firewall yükledim hehehehe. Sakat bi olay. Kimseden exe almam nerden gelmiş acep o. Yannız backdoor'un adına bakmayı unuttum hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 sana tavsıyem ılk bı trojan remover 6 surumunu kur (update et programdan sonra kazaada cracklısını bulursun)sonra run dan msconfig yap baslangıc(startup) da kı aptal vbe tanımadıgın seylerı kaldır ...[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Norton Internet security Hackerların kökünü kurutur :)[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 link verirseniz diyorumda bende dl etsem.[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 burda link vermio bazı ark lar şöle yarım edim ben sana download.com a git kendin arat :) (uff yardım ettim çok gururlandım biren kendimle be!)[hline]Laubalilikten hoşlanmam,ciddiyeti severim, disipline hayranım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: LiGhTfOrCE, 02 August 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Norton Internet security Hackerların kökünü kurutur :)[hline]You hate me to say that i did not obey!!! norton internet security hackerlarin kokunu kurutsa idi bugun dunyada hacker diye bisi olmazdi, her sitenin serverina kurarlardi bi tane :) demek istedigin `bazi sakaci arkadaslarin` kokunu kurutur heralde :) [Bu mesaj dark-dr tarafından 06 August 2003 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bazen bu dark-dr 'ı öpesim geliyor.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hahahah :lol:[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar