Picci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Lakeshire ın yukarsındaydı galiba orada bir millde 100 e kadar kasıyoruz daha sonra? kusura bakmayın hiç ally olmadım birden olunca bilgisiz kaldım arama yaptık ama 100den sonrasını bulamadım allyler için[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Birde lockpicking questini min hangi levelda nerdeki rogue trainerden alabiliyoruz?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lvl 16da lakeshiredaki iskeleden alabilirsin questi 100 den sonra nerde kasarım diyosan rogue trainera gidip sorduğun vakit kendisi yeri anlatıyo hatta wow US forumlarında öyle bi topic vardı birazdan linkide eklerim http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-rogue&t=20276 [signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries] [Bu mesaj Pasha tarafından 06 Kasım 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 iskelelere baktım lakeshireda ama bulamadım tam olarak nereden alacağım[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yahu birgün oldu hiç ally rogue yokmu burada? ağlıycam paticiğin dolu olduunu bilmesem[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Wetlands de war chestler ... Ee rogue trainer a başvursana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hakkaten yani nasıl bi arşatırma yaptın ilginç !? :) Rogue trainera gidiyorsun amcam sana lockpick skilline göre yer söylüyor. Baktın kasalardan yeterli skill gelmiyor artık bi daha gidiyorsun trainera sana başka bi yer söylüyor. Çok araştırıp yorma bu kadar kendini :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Picci, 06 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki: iskelelere baktım lakeshireda ama bulamadım tam olarak nereden alacağım Iskelenın bacaklarından bırının ustunde gnome du galıba. Su kolyesı kaybolan cocuk un sag tarafında duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 100 den sonra wetlandsdeki murloc camplarında locked box bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Valla niye kasmıyolar bu rogue lar lockpick i anlamış değilim. Bi thorium lockbox um açtıracak bi allan rogue unu bulamadım (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Level 19 um 20 olacağım iskeledeki dwarf dediğin yerdeki bir fonksiyon vermiyor yani konuşmuyor tıklanmıyor, aynı şekilde rogue trainerlardada lockpicking ile ilgili bir eğitim yok?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar