Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben bu oyunu oynamak istiyorum hiç daha yüklü bile değil bilgisayara biri bana yardımcı olabilirmi ankaradan gelsin veya ben gideyim bi cafede öğretsin şu oyunu ??... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oncelikle oyunu alman lazım buda sana 100 ytl ye felan patlar anlıycan knight online yada uo gibi ole bedawa degil ankarada oyunu nerden bulursun bilemyicem ankaralı degilim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oyunun amacı nedir knight online a benziyen tarafları varmıdır napıyorsun charların özllikleri nelerdir bi söylermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hicbir benzerligi yoktur bence [Bu mesaj BullDoG tarafından 08 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar