gemici_24 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sokakta ölmek üzere bir arabaın altında bulduğum ve eve getirip ilgilendiğim bu kediye ev arıyorum, tuvalet alışkanlığı var ve çok sevimli, evden atıldığını tahmin ediyorum, hiç piresi yok ve aşılarını bu hafta yaptırıcam. malesef ona bakma şansım yok, ilgiye ve sevgiye muhtaç, bakabilecek birilerini arıyorum : mail adresim: [email protected] tel 0533 460 98 98 ve 0555 457 20 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 inşallah bulur bi evde yaşar mutlu mesud =([signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 en kısa sürede bir yuva bulabilmesi dileğiyle. resimleri mevcut ise onları göstermeniz yuva bulmasında biraz daha yardımcı olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar