caglaryilmaz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkdaşlar uzun zamandır knight online oynuyordum ama oyunda hile yapanlar çoğaldığından ve oyun çoluk cocuk oyununa döndüğünden bıraktım. Şu sıralar ogame'e başladım ama ogame çok bekletiyor bırakmayı düşünmüyorum ama knight tarzı bi oyuna başlamak istiyorum. wow'u düşünüyordum ama paralı. Uo'ya başlamayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aylık ücreti olmayan güzel bir oyun bilmiyorum. Guild Wars var sanırım ama oynamadığım için yorum yapamayacam.[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bilgisayarla aran iyi ise betalara kabul edilebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 knight gibi kal online var googleda arat çıkar yada topicler arat benim açtıgım vardı[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 www.palantis.com ... ko da oynuyoruma ama ara sira bu oyun hosuma gidiyor simdi tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 silkroad online oyna bence o daha güzel kal online dan hem at da var silkrad da[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Silkroad dün indirdim cok güzel oyun walla onu bende tavsiye ederim[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceTea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.silkroadonline.net oynamanı tavsiye ediyorum. Oyun yeni başlıyor (alfa test bitti artık bedava ko gibi) şu andan itibaren 7 saat sonra aktif olacak ve ko gibi bedava olacakmış sanırım bu oyun KO nun egemenligini yıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar