Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi online oyun?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkdaşlar uzun zamandır knight online oynuyordum ama oyunda hile yapanlar çoğaldığından ve oyun çoluk cocuk oyununa döndüğünden bıraktım. Şu sıralar ogame'e başladım ama ogame çok bekletiyor bırakmayı düşünmüyorum ama knight tarzı bi oyuna başlamak istiyorum. wow'u düşünüyordum ama paralı. Uo'ya başlamayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
aylık ücreti olmayan güzel bir oyun bilmiyorum. Guild Wars var sanırım ama oynamadığım için yorum yapamayacam.[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage
Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin
Mesaj tarihi:
silkroad online oyna bence o daha güzel kal online dan hem at da var silkrad da[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Mesaj tarihi:
Silkroad dün indirdim cok güzel oyun walla onu bende tavsiye ederim[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
www.silkroadonline.net oynamanı tavsiye ediyorum. Oyun yeni başlıyor (alfa test bitti artık bedava ko gibi) şu andan itibaren 7 saat sonra aktif olacak ve ko gibi bedava olacakmış sanırım bu oyun KO nun egemenligini yıkar.
  • Yeni Oluştur...