Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya arkadaşım benim değil alıntı yaptım desene alalhım ya[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yazar nehiryeli hikaye'deki kız altınay gercekten büyük bir aşktan etkilenmiş :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Gerçek mi??? Bence değil[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 değil tabii[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bunun acısıyla yaşamayı düşünmek bile bana zor geliyor, yaşamış olmak devamlı o anın gözlerimizin önünde olması dayanılmaz birşeydir kesinlikle, hele benim gibi irades izayıf birisi için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 böyle bi olaydan sonra yaşasanda başka bi boyutta yaşayıp bu dünyada ot,çimen rolünde takılınır[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bir insanın başona gelebilecek en kötü şeyi yaşamış valla çocukcağız.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya inanmıyorum... Hala bunun gerçek olduğunu sanan arkadaşlar var!!! İtiraf.com tarzı abuk sabuk bir siteden c/p yapılmış, gerçeklikle bağdaşmayan, yazan kişinin, durumun vehametini arttırmak için çeşit türlü betimlemelere ve fantastik kurgulara başvurduğu uyduruk bir hikaye... Tipitip kızım, senide değerli vaktimizi böylesi gereksiz birşeyi, yaşanmış ve başından geçmiş bir hikayeymişçesine buraya yazdığın(alıntı olduğu baştan belirtilir) ve yanılsamalara yol açtığın için kınıyorum!!! Lütfen, birisi çıkıp da, "o zaman okuma, post atma" demesin hırlarım!!![signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 07 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok kötü bişey ya off içim parçalandı.serrefsiz insanlar yüzünden arabası kanlansa ölür sanki.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 soyliyecegim tek sey AĞLIYORUM.......[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o kanlı satırları okudukca tuğlerim diken diken oluyor abi bune nasıl bir seydir bole bide ben derdim hayat bana cehennem diye allahkimsenin basına vermesin amin amin vermesin abi cekilmez.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 efsaaaaannnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hayat boktan ya[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 efsane de olsa yalan da olsa size bazı şeylerin önemini hatırlatıyor di mi??[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İnsanoglu gecen her saniye boyunca olum tehlıkesı içindedir ne kadar fark etmesede :([signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 walla bundan sonrası varmıdır bilinmez ama neden hep çok seven üzülmeye mahkumdur???[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 içim kötü oldu .. gerçek deildir umarım[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Allam,adaletine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gerçek diil zaten ama bi çelişkiye düştüm çünkü bend etipitipi kız olarak biliyodum bi acaba? dedim. kendime geldim sonra. öyküye gelince vermek istediği mesaj güzel ama çok aşırı yapmacık olmuş lotr bile daha gerçekçi yani o derece[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: tipitip'in yolladığı yazının yazarı, 07 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Basi kesilmis bir tavuk gibi çirpiniyordu. ... burdan kaybediyor zaten, böyle bir konuda yazı yazan kişi. bu benzetmeyle.. neyse. yinede acı bir hikaye said: fastreload, 08 Kasım 2005 19:44 tarihinde demiş ki: lotr bile daha gerçekçi yani o derece buna koptum ayrıca (:[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 walla doğrusu orası kötü.ben olsam daha damardan alırdım olayı hissederek ama tabi arkadaşın kendi seçimi.saygı duymak gerek[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar