mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 postforward.com da bu modeli icin aradım ama yazılmamıs herhalde port acımı yok diye dusundum. simdi ana pc de modem usb ile baglı,diger 2 pc de hub ile baglanmıs durumda hubın markası da inca in-08112snh,10/20/100/200mbps switch ethernet hub diye bisey. benim pc de hub ile baglı durumda,ama emule mesela lowid ile baglanıyor. ne yapabilirim bu konuda. simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 usb ile bağlanıyosan modemle alakalı bir port forward olayı filan yok olsa olsa yazılım desteği ile interneti yayan pcden bişiler olabilir[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 network connections dan ana pc nin usb baglantısında sadece bu bilgisayarın internetini diger pc lerle paylas olarak tikliydi.kontrol edebilmeyi de tikledim su anda ole ama gene bir degisme yok. network connections/internet gateway den usb baglantısına ulasabiliyorum.advanced settings de bir suru secenek var.dhcp(67),dhcp(68) gibi sıralanıor.sanırım bu dhcpler,x4 modemler icindi. bu ayarlardan olabilir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 statik ip yapımı ile dokuman biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dediğin gibi portlarını açman gerek o zaman emulede high id alabilirsin. port açmak ile ilgili döküman olması gerek paticikte bi arama yap istersen.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya statik yapmam gerekiyor sanırım bunun icin. sonrada emule external ve internal port numaralarını bulup eklersem olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 emule port numaraları önemli değil. kafadan 2 tane port aç numaraları salla. sonra emulede ayarlar kısmına o portları gir.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hıı eet.statik ip de ayarlayabilsem olucak galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar