solo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Askere gitmeden once ikinci kez bi 4 yillik universiteye kayit yaptirmak mumkun mudur? tecil istemiyorum sadece kaydimi yapsinlar donunce devam ederim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 olur tabii ki de kaydını yaptırtıp dondurursun[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 askere gidecene kadar 1 yil okuyayim iste olmazmiki?
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 insanlar daha cok master yapmayi tercih ediyolar bu durumda ama olur tabii ki. universiteye kaydini gosterdigin surece tecil ederler.[signature][hline]Tulahr
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2. üniversiteye kayıt olursun istersen 1 sene okursun sonra kaydını dondurur askere gidersin dönersin tekrar devam edersin sonra mezun olursun.(dot)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills
Öne çıkan mesajlar