Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ewet konu açık..:D bilen bi arkadas var mı accaba çok acilde..? çok tşkler..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :) ne yapcaz?amaca bağlı.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
fiona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 972[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 972 Edit: Google çok süper bir site yazıyorsun direk çıkarıyor neticeleri karşına... http://www.mezun.com/Includes/country_codes.cfm [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 08 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 adamalr söledi abi:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 burda hepisi [signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Aynı an da yazdık ondan oldu (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 çok tşkler arkadaslar..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar