mert1014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hung up şarkısını nasıl buldunuz?Ben bayıldım ayrıca klip mükemmel danslar falan...ayrı bir nokta 45 yaşında Madonna nasıl hareketler yapabiliyor öyle...Teşekkürler[signature][hline]www.komikler.com with or without you
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 45 o kadar da yaşlı değil abartmayın da. daha görmedim[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 03 Kasım 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 45 yaşlı değil ya kaç senedir yapıyo işte kadın işi bu yapar tabi ne var[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kadında haal iş var[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Klibin çok az bir kısmını gördüm, işim vardı kapatıverdim tv yi. Ama o esnada Seb Foucan'ı gördüğüme yemin edebilirim! Parkour yapıyordu sanki (başka ne yapacaksa!) Seb Foucan'ı TV'de daha sık görmek ister gözlerimiz... pek bi keyiflendim valla[signature][hline]MONO(b)LOG
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bu arada 47 yaşında Madonna ...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o_O[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sanki bole bi topiğimiz vardı...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 irin diosa dorudur=)[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away..
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 vücudu çooooooooooooooook güzel yüzü diil bence =/[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 şarkı cok güzel de ben onu eski bi şarkı olarak biliyorum ya?[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben beğenmedim 1az abartılı buldum şarkı ve klibi ama onun dışında 45+ için çok iyi görünüyor.[signature][hline]All I can do is try...
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yoga saolsun.[signature][hline]- psidø -
Öne çıkan mesajlar