dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 orjinal city of heroes aldım ama oyunu actıgımda accountumu ve şifremi giriyorum ama accountum bitmiş gozukuyo ilk ay bedava degilmi nasil yapıcamda kullanicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sana özel mesaj vasıtasıyla sormuştum ne kadar para ödediğini, ama bu soruma yanıt vermedin hala![signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kusura bakma inanki gormedim 69 milyon verdim oyuna benim sorumu yanitlayabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Msn varsa özelden yollarsan o şekilde yardımcı olayım...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar