JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu gece Trade block yiyen charları araştıracağız ve Trade yapmalarına izin verecegiz. Eger charınız goldbardan dolayı Trade Block yemişse bu bloku kaldıracagız. Önümüzdeki günlerde bu gibi sorunları çözecegiz ve NPC'lerle goldbar trade yapılmasını yasaklıyacagız. Kaynak : https://www.knightonlineworld.com/ hadi gene iyisiniz :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 KS_er_SApı özel msjlarına bakarmısın lütfen... bu arada müjdeler olsun falla :D[signature][hline]Nick:MoonBraster LvL:6x Server:Xigenon Job:Elemantal Lord Clan:TheMoon Nation:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 benim anlamadıgım NPC'lerde gb alıp satımı kalkıcakmış eee gb olmazsa nakit para taşıcan nakit taşıyınca bildigim kadarıyla 2 milyarı geçince eksiye düşüyo sanırım ??[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 heralde bundan sonra düşmücek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Artık (-) ye düşmüyo paranız.... Kasanıza ve üzerinize maximum 2.1 Milyar para alabiliyorsunuz..1 coin daha geçse almıyo geir atıyo paranızı.. Anlıcanız işimiz zor düşünsenize 30 GB lik bi elf belt alacaksın 2 char mı verecek parayı LOL! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aslında bu merchanta 999.999.999 sınırını kaldırsalar ve para 2 milyarı geçince eksiye düşmese hiçbir sorun olmaz... trade ile alışveriş yapan ya hackleniyor yada kekleniyor dolandırılıyor :D şu merchantın fiyat sınırını yükseltseler belki güzel olur[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikrosek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaslar merak ediyorum ben goldbar yüzünden hack yemiştim ama acaba diğer itemlerimi inceleyiptemi açtılar? ona göre itemlerim sağlammı sağlam değilmi öğrenmek istiyorum[signature][hline]Server: beramus Lvl:61 nick: DieFORme np: 30.xxx(eziğim ama lvl kasıyorum bu ara sadece:D) Job: Asassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: JoNyBLaCk, 08 Kasım 2005 09:06 tarihinde demiş ki: aslında bu merchanta 999.999.999 sınırını kaldırsalar ve para 2 milyarı geçince eksiye düşmese hiçbir sorun olmaz... trade ile alışveriş yapan ya hackleniyor yada kekleniyor dolandırılıyor :D şu merchantın fiyat sınırını yükseltseler belki güzel olur Katılıyorum +1[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Trade block kalkıo mu ?? OMG :p O zaman k.e ye devam bab. Bırakmakdan vaz geçdim :D[signature][hline]No1LikesMe Lvl : 58 Np : 4xxx Server : Cyper Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar