irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gelmiş gecmiş en ii türk filmi bence.bu gun oturdum bi daha izledim..hele o muthiş solo baglamayla giren soundtrack i yok mu? askı sadece o seslerle anlayabilirsiniz..(soundtrack demek ne kadar dogru ama bu konuda turkcemiin yetersizliği goze carpar,ozur dilerim) siz ne dusunuosunuz bu muthiş film hakkında ve en ii turk filmi(yesil cam) denince aklınıza ne geliyor? dipnot: CAHİT BERKAY COK YASASIN!![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... [Bu mesaj irin tarafından 06 Kasım 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hastayız ailecenkk=) yaptıım türk balesi içinde en güzel beste[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 walla her çıkışında izleriz[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Çiçek Abbas kral...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Çiçek Abbas... Ne film... Sırf sevdiğim için bunu alıp modifiye edicem.[signature][hline]S : Ares - El MoradN : AciDFroZeNL : 5xC : ---P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sultan da süperdir ama . Hele son sahne! Gelinligin havaya firladigi sahne woaa! Ya da eski sener sen ve $aban filmleri. Gulyabani, sekerpare bir de vadili bir film vardi... hepsi mükemmel... Canim cekti , gidip Yesilcam Tv izleyeyim bari en kisa zamanda.[signature][hline]In sleep he sang to me ,In dreams he came That voice which calls to me And speaks my name And do I dream again For now I find The Phantom of the opera is there Inside my mind lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sultan değil o Tultan[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Köroğlu en çok sevdiğim filmdir[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kemal sunal /Yedi Bela Hüsnü ye bitiyorum ben hatta adamları döverken yumruğunu uzatıp durması ve dayak yicek adayın yumruğa toslaması :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 starda başladı demin, çok büyük yıldızlar gerçekten hem Şoray hem de İnanır. tabii bi de yardımcı rolde Ahmet Mekin abimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 dizisi meh de müzik yapıştıryor ekrana http://img301.imageshack.us/img301/3936/nesrincavadzade3ww6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kız erkek oranı en yüksek konuymus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IMXYFlwVVuM loop girdi çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar